Vérbeli Cosmo-lányként szeretnéd majd a következő hétvégét egy kicsit feldobni? Akkor mutatunk neked 5 erotikus sorozatot, amiket megtalálsz a Netflixen. Akár egyedül, akár a partnereddel nézed, az izgalom garantált. 

Elite 

Netflix  egyik legsikeresebb tini sorozatát számos kritika érte, főként a túltolt szexjelenetek miatt. Ez azért problémás, mert a sztori kamaszokról szó, ennek ellenére az alkotók nem fukarkodtak, a történet telis-tele van erotikus jelenetekkel. Annyi biztos, hogy ha valami igazán izgató sorozatot keresel, akkor az Elite minden képzeletet felülmúl. A sorozatnak egyébként nemrég jött ki a legújabb évada, egy kis hangolódásnak mutatjuk is az előzetesét. 

Baby 

A két gazdag római tinilánynak elege lesz a családjából és az osztálytársaiból, beszippantja őket a városi alvilág, és kettős életet kezdenek élni. A történet a két kamaszlány kalandjait meséli el, akik belépnek a prostitucíó világába. Bár a sztori elég kemény, erotikából nincs hiány. 

 

A Bridgerton család

A Bridgerton család a viktoriánus korba kalauzol, de közben tele van szexuális célzásokkal. A sorozat nem nélkülözi a fülledt szexjeleneteket: legyen szó akár a szabadban való szexről, vagy a masztrubálásról, a történet szálai elég sok mindent érintenek. Ha valami igazán erotikusat kerestek vagy keresel a hétvégére, akkor bizony megtaláltad. 

 

Szexoktatás 

A Szexoktatás a Netflix egyik emblematikus sorozata, ami nem okoz csalódás. Eddig három évad ment le és nemsokára érkezik a negyedik. Ez a történet mindent, de tényleg mindent elmesél a szexualitásról, ráadásul minden szempontból, a kamaszkor legbonyolultabb időszakában. 

 

Valeria 

A Diana Gómez főszereplésével készült sorozat sok szex mellett elmeséli, hogyan kezdi el egy házas írónő megoldani a problémáit, valamint hogyan írja meg az első erotiks regényét, ami a saját tapasztalain alapszik. A Madridban játszó történet fülledt, izgalmas és izgató. Ha a pasiddal egy kis szórakozásra vágytok, akkor kedvcsinálónak ez bizony tökéletes. 

 (via