A klasszikus romkomoktól a hihetetlenül vicces mozikon át most kiválasztottuk a legmenőbb csajos filmeket, amiket imádni fogsz a barátnőiddel! 😍

Koszorúslányok

Öt csajszi összejön, hogy felejthetetlen esküvőt szervezzenek barátnőjüknek és az eredmény, hát, finoman szólva is teljes káosz! Ha még nem láttad Melissa McCarthy alakítását az elegáns esküvői szalon fürdőszobájában... Akkor kezdd ezzel, mert kihagyhatatlan film, amivel a nevetés tutira garantált!

Dr. Szöszi

Ikonikus! A rózsaszín világban élő Elle Woods-zal szakít a pasija, a csajszi pedig eldönti, hogy visszaszerzi őt úgy, hogy felvételt nyert a Harvard jogi szakára. A világ legnehezebb egyetemén viszont nem mindig úgy mennek a dolgok, ahogy Elle akarja, ez viszont cseppet sem állítja meg a Cosmo-lányt abban, hogy elérje az álmait! 

Bajos csajok

Cady Afrikában nőtt fel, 16 éves korában viszont visszaköltözik szüleivel Chicagoba, hogy a helyi gimnáziumba járhasson. A csajszi hamar felismeri, hogy a suliban más törvények uralkodnak, mint a vadonban, de mindent megtesz azért, hogy beilleszkedjen a legmenőbb Bajos csajok közé. 

Beépített szépség

Gracie egy aktakukac FBI-ügynök, akit egy különleges bevetés során elindítanak a főnökei a Miss Amerika szépségversenyen. A csajszit teljesen átváltoztatják és új személyazonosságot is adnak neki azért, hogy titokban megtalálhassa és leleplezhesse a versenyt veszélyeztető terroristákat. A legcsajosabb akciófilm, ami tele van jobbnál jobb poénokkal!

Keresd a nőt!

Cameron Diaz és Ben Stiller egyik legviccesebb romkomja ez a kicsit bugyuta, de annál szerethetőbb mozi, ami egy tinikori szerelem újjáélesztéséről szól. A film tele van poénokkal és olyan gázos jelentekkel, hogy ha azt mesélnénk, nem is hinnéd el, úgyhogy inkább nézd meg együtt a csajokkal

Via