Folytatódnak a kedvenc sorozataid, és filmjeid! Erős felhozatallal kezdi meg a Netflix a nyarat, szóval amikor épp nem medence, vagy a part szélén hűsölsz, bőven lesz mit nézned esténként! Íme, a júniusi premierek!

Vaják 3. évad – június 29.

Ez egy egyszerre örömteli és szomorú hír, hogy érkezik a Vaják 3. évada, amiben Geralt és Ciri kalandjai folytatódnak, miközben mágusok, szörnyek, katonák, tündék vannak a nyomukban van. Az évad első fele június 29-én, a második fele július 17-én debütál, de nem ez okozza a szomorúság forrása, hanem az: sajnos utoljára láthatod majd Henry Cavillt Geraltként.

Tyler Rake: A kimenekítés 2. - június 16.

2020-ban A kimenekítés volt a Netflix  történetének egyik legnagyobb premierje. Így természetesen a streamer gyorsan bejelentette a folytatást, ami visszahozza Chris Hemsworth-öt, hogy harcoljon a rosszfiúkkal, mindent is felrobbantson, és közben mindenkit legyőzzön. A folytatásban Tylert egy újabb halálos küldetéssel bízzák meg, ezúttal egy kegyetlen grúz gengszter családját kell kimentenie a börtönből. Akciódús folytatás elé nézünk!

Fekete tükör - 6. évada – június 15.

Az antológia visszatér 5 nagyon hajmeresztő sztorival, és ezzel együtt 5 elképesztő univerzummal. Egy átlagos nő felfedezi, hogy egy streaming platform sorozatot készített az életéből. Egy fiatal párocska egy skót kisvárosba utazik, hogy egy természetről szóló dokumentumfilmet forgassanak. Egy alternatív valóságban, 1969-ben két férfi egy veszélyes high-tech küldetésen van. Egy sztárt paparazzik üldöznek. Végül, 1979-ben egy eladónőnek azt mondják: borzalmas tetteket kell elkövetnie ahhoz, hogy megakadályozzon egy katasztrófát. Sokkoló, fordulatos sztorikban most sem lesz hiány!

Stockholm bandája  - június 5.

Ez a valós történeten alapuló sorozat 5 nagyon vad lány sztoriját meséli el, akik hatalmasakat buliznak, és annál is nagyobb rablásokat hajtanak végre a szomszédjaik házában, ugyanis egy céljuk van: visszafizetni az adósságaikat. Készen állsz a csajok ámokfutására?

Én még sosem... - 4. évad  - június 8.

Ideje búcsúzni a kedvenc különc tinibandádtól! Devi megkapta, amire vágyott, végre túl van élete első szexén, de ahelyett, hogy egyszerűbb lenne az élete, még bonyolultabbá válik. Az utolsó évad rengeteg drámát, vicces szitut és persze romantikát tartogat a nézőknek, akik szinte biztosan megkapják az ütős befejezést!

Az ablakomon át: A tengeren túl – június 23.

Jöhet a nyár legforróbb filmje? Júniusban érkezik a spanyol erotikus-romantikus produkció Az ablakomon át folytatása. Az első részben Raquel (Clara Galle) beleszeretett a titokzatos szomszédjába Aresbe (Julio Peña), és ahogy az várható: kissé problémásan, de nagy szenvedéllyel indul a kapcsolatuk. A folytatásban Ares és Raquel új kihívásokkal néz szembe, miután kénytelenek távkapcsolatot fenntartani, ami egyre inkább szakítással fenyeget. A folytatás párás jeleneteket ígér, és harcot a mindent elsöprő szerelemért.