A tavasz első hónapjában isteni folytatásokkal, egy szexi dokumentumfilmmel, meg egy nagyon parás filmmel készül a Netflix. Íme, a márciusi premierek:

Vágyak/Valóság (Sex/Life) ( 2. évad - Március 2.)

A romantikus drámasorozat főszereplője Billie, akinek megvan mindene, amire általában egy ember vágyhat: a békés családi élet, szerető férj, de titokban a rosszfiú exére vágyik. Végül össze is melegedik vele, ám a férje is kell neki. De nemcsak az ő egyre bonyolódó szerelmi életét követheted nyomon, hanem a legjobb barátnője, Sasha magánéletébe is bepillantást nyerhetsz. Abban biztos lehetsz, hogy mindkettőjük élete elég pikáns, forró fordulatot vesz!

You 4 évad (2. rész - Március 9.)

Ugye várod már a szezon második felvonását? A februári első részből kiderült, hogy ki az gyilkos, aki a felső tízezer tagjaira vadászik. Most pedig szeretne Joe Goldberg legjobb barátja lenni. De, ami talán ennél is meglepőbb: egy halottnak hitt szereplő is visszatér! Izgalmakból és szenvedélyből most sem szenvedsz majd hiányt!

Tetőpont: a Pornhub története (Március 15.)

Ha van egy dokumentumfilm, amit megnéznél az a hónapban, az a Pornhub története legyen! Megtudhatod, hogy az oldal milyen hatással volt a pornókészítésre és a terjesztésére. Viszont, miközben szétkereste magát a cég mások erotikus tartalmain, több kínos szituba is belekeveredtek, mint amilyen az illegális kereskedés. A felhasználókkal, aktivistákkal és korábbi alkalmazottakkal tarkított interjú biztosan megszellőzteti a szennyest.

Shadow and Bone (Árnyék és Csont ) (2. évad - Március 16.)

Nézd csak meg a trailert, és a hideg is ki fog rázni, annyira baljós, látványos, és kalandokkal teli a Shadow and Bone második évada! Tele van csatákkal, veszélyes helyzetekkel, új szerelemmel és megrázó családi titkokkal. Alinának vissza kell térnie, hogy szembeszálljon Kirigannel és az árnyseregével. De ehhez meg kell keresnie a tűzmadarat és a tenger ostorát, miközben új szövetségeseket kell gyűjteniük.

Zörej (Március 17.)

Matthias visszaköltözik a gyerekkori otthonába a családjával. Aztán nyomozni kezd az apja gyárában történtek után, hogy tisztára mossa a nevét, de valószínűleg álmában sem gondolná, milyen súlyos titkokra derít fény, ami véget vet a családi idillnek! A hónap legcsavarosabb, és leghátborzongatóbb thrillere címet simán megérdemli!

Gyagyás gyilkosság 2. (Március 31.)

Na, kik térnek vissza egy újabb őrült, zűrös, de mégis brutál izgalmas nyomozás erejéig? Hát Nick és Audrey Spitz (Adam Sandler és Jennifer Aniston), akiket megint elhívnak kikapcsolódni egy maharadzsa esküvőjére, akit rendre el is rabolnak és váltságdíjat kérnek érte. Most, hogy már főállású nyomozók, bele is vetik magukat a nyomozásba, a profik legnagyobb bánatára. Rengeteg meglepetésre számíthatsz ebben a krimikomédiában, amin szétneveted magad!