A Netflix egy sor különleges filmmel és sorozattal készül februárra. Tinidrámákkal és romantikus filmekkel halmozza el a nézőit, és régóta várt folytatásokkal kényezteti a rajongók szívét. Íme, a februári premierek:

Freeridge (február 2.)

Az egyik legizgalmasabb tini vígjáték-sorozatnak ígérkezik a hónapban! A cselekmény a testvérek, Gloria és Ines, valamint a barátaik, Demi és Cameron körül forog, akik véletlenül elszabadítanak egy átkot, ami szerencsétlenséget hoz az életükbe. Mondani sem kell: elég szórakoztatóan próbálják megtörni! Gyakran rántod majd fel a szemöldöködet, és hidd el, hálás leszel, hogy te már nem vagy tini!

You (4. évad - február 9.)

Ha van sorozat, amire valószínűleg régóta vártál, az a You! Egy kis szünet után visszatérhetsz a kedvend pszichológiai thrilleredhez. A negyedik évadban Joe Goldberg Londonba költözik, ahol  Jonathan Moore professzornak adja ki magát. De bármennyire is szeretne, nem menekülhet a múltjától, már csak azért sem, mert nem bírja ki, és felkutatja Marienne-t. Ebben az évadban megtörténik minden gyilkos rémálma: vadászból üldözött lesz!

Nálad vagy nálam? (február 10.)

Ha nincs még ötleted, mit nézzetek Valentin-napon a pasiddal, ez a tuti romkom Reese Witherspoonnal és Ashton Kutcherrel. A páros tökéletesen egymás ellentétei, mégis legjobb barátok. Debbie (Witherspoon) egy unalmas életet élő anyuka Los-Angeles-ben, Peter (Kutcher) pedig New York-ban éli pezsgő életét. Mi más lenne a megoldás, minthogy egy hétre életet cserélnek?

Outer Banks (3. évad - február 23.)

A népszerű akció-kaland tinidráma hosszú szünet után egy teljesen új harmadik évaddal tér vissza. Folytatódik John B és három legjobb barátjának kalandja, ami apja eltűnésével és a legendás kincs keresésével indult. Az új évadban végre megkerül az apa, felvetül egy még nagyobb kincs lehetősége, és ezzel együtt: a még hajmeresztőbb kalandoké.

Szellem van a házunkban (február 24.)

Ha tetszett a Vérapó, és kedveled a Stranger Things seriffjét, David Harbourt, és a szellemektől sem rohansz ki a házból, akkor imádni fogod ezt a filmet, amiben a Harbour ezúttal egy szellemet alakít! A Marvel univerzumból ismert Sólyom, Anthony Mackie házában fog kísérteni, aki megpróbálja kinyomozni a férfi halálának körülményeit.

Ellenállhatatlan kísértés: Németország (február 28.)

Tíz szexi szingli egy trópusi paradicsomban. Nem hangzik rosszul, ugye? Ám a sztori nem ilyen egyszerű, ugyanis egy versenyért szállnak ringbe, ami 200 000 dolláros fődíjat ígér. Ám ahhoz, hogy megnyerjék, komoly áldozatot kell hozniuk: le kell mondaniuk a szexről. És ha már itt tartunk, ez nem kitaláció, hanem a népszerű valóságshow-vetélkedő új évada!

Megint beléd szerettem (február 14.)

Íme, a tökéletes sorozat Valentin-napra! A két főszereplő Irene és Julio, Madridban ismerkednek meg, és legjobb barátok lesznek. Aztán persze összejönnek, méghozzá újra meg újra, mivel állandóan szakítanak. A nagy kérdés persze az: lehetnek boldogok együtt? Mert láthatóan imádják egymás lelkét és testét…