Ha szereted azokat a filmeket, amiknek érdekes a sztorija, és a végén annyira meglepnek, hogy még napokon át rágódsz rajtuk, akkor imádni fogod ezt a 8 csavaros filmet! Még az is lehet, hogy rögtön másnap még egyszer megnézed, annyira bejött, vagy mert szeretnéd megérteni, hol veszítetted el a fonalat!

Mellékhatások (2013)

Amikor férje visszatért a börtönből, Emily, a főszereplő mély depresszióba esik, és még öngyilkosságot is megpróbál elkövetni. Miután felkeresett egy pszichiátert, kísérleti gyógyszert írtak fel neki, hogy javítsanak a mentális állapotán. A gyógyszer tökéletesen működik, és most már normális életet él, egy dolgot kivéve: a gyógyszer mellékhatásai miatt valami szörnyűséget csinál álmában.

A láthatatlan vendég (2016)

A film főszereplője Adrián Doria, egy fiatal és sikeres üzletember, aki a szerelmét holtan találja egy szállodai szobában. Minden felelősség őt terheli, mert csak ő és barátnője voltak a szobában. Adrián tagadja bűnösségét, és egy ügyvéd segítségét kéri. Első pillantásra a cselekmény egyszerűnek tűnhet, de percről percre bonyolultabb lesz a sztori!

Senki többet (2013)

Egy idős árverésvezető, Virgil Oldman ajánlatot kap egy titokzatos nőtől, aki a családi ékszereinek eladását kéri. Személyesen nem találkozhatnak egymással, ami nagyon idegesíti a főszereplőt. Később rájön: ezt a titokzatos idegent még soha senki nem látta személyesen. Ezért Oldman úgy dönt, felkeresi az otthonát, hogy felfedje a titkát.

Time Lapse (2014)

Három barát felfedez egy titokzatos gépet. Mikor lefényképezik magukat rájönnek, hogy amit látnak, az 24 órával később megtörténik. Eldöntik, hogy pénzt keresnek a szerkezet segítségével, és fogadásokat kötnek a lóversenypályán a lefotózott lovakról, így mindig tudják, melyikük fog nyerni. Persze hamar lebuktatják magukat, és veszélybe kerülnek.

 Az ajándék (2015)

Simon és Robyn nemrég házasodtak össze, és már a családalapítást tervezik új házukban. Aztán összefutnak Simon egy régi osztálytársával, akit sokáig szekáltak a suliban. Egyre többször ugrik be a párhoz és visz nekik ajándékot a rendkívül barátságos férfi. Ám egy idő után egyre furcsábban viselkedik. Egy 20 évvel ezelőtti titok köti össze a szereplőket, és Robyn magánnyomozása sokkoló fordulatot vesz.

Fekete pillangó (2017)

Paul régen menő író volt, most viszont elbújva a világtól egy forgatókönyvön dolgozik. Egy nap felvesz az autójába egy stoppost, aki nála tölt egy éjszakát. Ám a Jack nem akárki, és túszul ejti a vendéglátóját. Ha ez nem lenne elég probléma, hatalmas vihar csap le rájuk, ami elszigeteli őket, szóval bőven lesz idejük megismerni egymás titkait! Olyan csavaros történet bontakozik ki, hogy biztosan eldobod az agyad!

Senkinek egy szót se! (2006)

Nyolc évvel ezelőtt Alexandre Beck feleségét meggyilkolta egy sorozatgyilkos. Alex nem tudta túltenni magát a veszteségen, és belevetette magát a munkájába. Hamarosan további két áldozatot találnak a tetthelyen, és minden bizonyíték Alexre utal. A helyzet még bonyolultabbá válik, amikor a férfi ugyanazon a napon információt kap arról, hogy a felesége valószínűleg életben van, de már mindketten veszélyben vannak.

Azonosság (2003)

Ne rémisszen meg, hogy nem mai film, mert olyan sztorija van, amitől leteszed a hajadat tőle. Tíz egymást nem ismerő ember száll meg egy régi motelben, miközben egy brutális vihar elől bujkálnak. Hamarosan rájönnek: egy túlélési játékban vesznek részt, és a gyilkos is köztük van. Ez egy nagyon sötét detektív-thriller. Még a lelkes filmrajongók sem tudták kitalálni a végét!

Via