Ha imádod ezt a műfajt, akkor valószínűleg már túl vagy az After filmeken, a Newnessen, az Elite-n, és természetesen A szürke 50 árnyalatán is. Most pedig tanácstalanul keresed az új kedvencedet? Akkor ne menj sehova, mutatjuk a 10 legszexisebb sorozat és film 2023-ban, amiért meg fogsz vadulni:

Anne Rice's Mayfair Witches

Amerikai bemutató dátuma: január 8.

Atomszexi és nagyon boszis! Ha imádod az Interjú a vámpírral-t, akkor ez is a kedvedre lesz! A sztori szerint egy idegsebész rádöbben, hogy egy boszorkánycsalád sarja. Na igen ám, de a családot kísérti egy szellem…

The Company You Keep

Amerikai bemutató dátuma: február 19.

A Szívek szállodája Jess-e, Milo Ventimiglia szélhámosként szerepel benne, és egyéjszakás kalandja van egy CIA-ügynökkel, akit Catherine Haena Kim alakít. Később persze kiderül, hogy más-más területen „dolgoznak”, de ettől még működik közöttük a kémia.

Daisy Jones and the Six

Amerikai bemutató dátuma: március 2.

A Daisy Jones and the Six egy rockbandát követ az 1970-es években, ami világhírnévre tett szert. A sorozatból kiderül, hogy miért döntöttek a csúcson a szétválás mellett. A hamarosan megjelenő sorozat Taylor Jenkins Reid azonos című könyvén alapul.

Shadow and bone 2. évad

Amerikai bemutató dátuma: március 16.

Ha az elég szexi neked, hogy lekarmolod az arcodat, és kiabálsz a tévével, hogy a két szereplő csókolózzon már, akkor imádni fogod ezt a sorozatot! A 2. évadban Alina és Mal igyekszenek új életet kezdeni, és mindent megtesznek, hogy titokban tartsák a lány napidéző képességeit. Végül mégis visszatérnek Ravkába, hogy megvédjék a világot a gonosz Éjúrtól.

Sanditon 3. évad

Amerikai bemutató dátuma: március 19.

A Sanditon részben Jane Austen azonos című, befejezetlen regényén alapul, közel sem olyan botrányos, mint  Bridgerton,  de nem fél feszegetni a határait. A második évad vége mindenkit sokkolt, hogy Charlotte bejelentette eljegyzését, de nem azzal, akire számítottak a rajongók. Az új, és egyben befejező évad bujának és  szórakoztatónak ígérkezik.

Outlander 7. évad

Amerikai bemutató dátuma: 2023 nyara

Az Outlander sosem okozott csalódást, ha szerelemről és szenvedélyről volt szó. Hamarosan újra láthatod Jamie-t és Claire-t, akiknek már az elején szorult helyzetből kell kimászniuk – ha esetleg emlékszel a hatodik évad végére, mikor elvitték Claire-t egy feltételezett gyilkosság elkövetéséért. Őket ismerve, szexszel ünneplik majd, hogy megmenekültek a haláltól!

The Idol

Amerikai bemutató dátuma: ismeretlen

Ez ígérkezik az egyik legpikánsabb sorozatnak az évben. Az egyik főszereplő, Lily-Rose Depp, aki egy Jocelyn nevű popsztárt alakít majd, míg a férfi főhős The Weeknd lesz. A férfi - egy önsegítő guru és kultuszvezér -, kiszúrja egy klubban Jocelynt, és nagyon hamar összemelegednek, ám a kapcsolatukat főleg a toxikus szó jellemzi.

Bridgerton 3. évad

Amerikai bemutató dátuma: ismeretlen

Ha van valami, amiről tudható, hogy pokolian forró és izgalmas lesz, akkor az a Bridgerton 3. évada. Csak győzze az ember a körmét rágva kivárni, hogy újra láthassa kedvenc családját, és hadd lehessen végre tanúja annak, hogy Penelope és Colin végre egymásra talál!

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Amerikai bemutató dátuma: ismeretlen

Nem kérdés, hogy az előzménysorozat is pont annyira hot lesz, mint az eredeti sorozat! Bizonyára már te is tűkön ülsz, hogy megismerd a fiatal Zsófia Sarolta és III. György király szerelmi történetét, és azt, hogy a kettejük házassága miként indított el óriási társadalmi változásokat. Még a fiatal Lady Danbury is feltűnik majd!

Ripley

Amerikai bemutató dátuma: ismeretlen

Egyelőre még csupa titok lengi körül a sorozatot, amelyben Andrew Scott, Johnny Flynn és Dakota Fanning lesznek a főszereplők. Annyit lehet tudni: a 1960-as években New Yorkjában játszódik, ahol felbérel egy gazdag ember egy Ripley nevű griftert, hogy bonyolult csalásokat és gyilkosságokat hajtson végre.

Via