Imádod a királyi családot? A korona összes évadát végignézted, de már alig várod az új évadot? Mutatunk még néhány műsort, amik tökéletes választások lesznek számodra, főleg a hosszú hétvégén! 

1. Victoria

Szeretnél többet megtudni Erzsébet királynő családjáról? A Victoria című sorozat az üknagymamájának az uralkodásáról szól. A korona és a Victoria című sorozat között sok a párhuzam. Női uralkodó, valamint egy nem mindennapi románc.

2. The Empress

Emlékszel A korona 4. évadjára, amikor Károly először Diana hercegné nővérével kezdett lógni, majd végül feleségül veszi Dianát? Valahogy ez történik ebben a műsorban, amely Erzsébet osztrák császárnő életét követi, aki Ferenc császár felesége lesz. 

3. Young Royals

Durvább, mint a Gossip Girl! Egy kitalált karakter, Vilmos svéd herceg egy bentlakásos iskolába kerül, ahol lehetősége nyílik arra, hogy felfedezze a saját szexualitását. 

4. Downton Abbey

Ezt a sorozatot még Katalin hercegné is imádja! A sorozat egy kitalált helyszínen játszódik Yorkshire-ben egy nagybirtokon, melynek neve Downton Abbey. A történet főszereplői az arisztokrata Crawley család és annak szolgálói. 

5. The Spanish Princess

Egy másik Erzsébet királynő előd (kinda). Jóval régebben Aragóniai Katalin volt VIII. Henrik hat felesége közül az első, és mondjuk úgy, nem volt könnyű dolga.

Dokumentumfilmekből sincs hiány

Elizabeth and Margaret: Love and Loyalty

Íme, egy dokumentumfilmes lehetőség! Erzsébet királynő, valamint a húga, Margit hercegnő között lenyűgöző a dinamika. Ha A koronát imádod, ez sem fog csalódást okozni! 

Diana, Our Mother: Her Life and Legacy

Még egy doku! Diana hercegné halálának 20. évfordulója alkalmából készült, amelynek a készítésében Vilmos herceg és Harry herceg is közreműködött. 

Via