Ugyan sok előítélettel és kritikával kellett megküzdenie az And Just Like That alkotócsapatának, mégis sikerült akkora sikert aratni a reboottal, hogy már a második évad is érkezik!

Nézettségi rekordokat döntött a Szex és New York

Carrie, Miranda és Charlotte ismét a lakótársaink lettek, és ugyan sokan bírálták, hogy Samantha nem tért vissza a Szex és New York új verziójában, a kezdeti lázadás ellenére gyorsan túltették magukat a hiányán a rajongók. 

Nem sokkal az első évad vége után jött is a bejelentés, hogy berendelték a második évadot, ám eddig titkok övezték az új szériát: eddig. 

Sarah Jessica Parker, alias Carrie Bradshaw nagy bejelentést tett, méghozzá egy fotó formájában: lefotózta az And Just Like That második évadának forgatókönyvét, ami egyet jelent, hogy megkezdődtek az olvasópróbák.

Mikor érkezik az új évad?

Sara Ramirez, aki Che Diaz karakterét alakítja szintén így tett, ő már a második évad könyvének borítóját is megmutatta a követőknek. 

Hogy ilyen tempó mellett mikor lesz ebből sorozat, az egyelőre rejtély, de várhatóan 2023 tavaszán debütálnak majd a friss epizódok. Az biztos, hogy Kim Cattrall, azaz Samantha továbbra sem tervezi a visszatérést, ám a készítők elmondták, hogy megjelenés nélkül továbbra is a cselekmény szereplője lesz, sőt, többször esik majd szó róla, mint az előző évadban. 

Via