Az Alkonyat rajongók most dobjanak el mindent, ugyanis fantasztikus hír érkezett!  Stephenie Meyer írónó nemrég bejelentette, hogy már írja a vámpírrománc folytatását, a történetet így  két új regény egészíti majd ki a jövőben. 

Már el is kezdte írni 

Meyer már el is kezdte írni a folytatást, ám arról nem adott ki infót, hogy az új sztorik is Edward és Bella szerelme körül forognak-e majd, vagy új főhősökkel találkozhatunk. Az írónőt egyébként már az Edward szemszögéből újramesélő  Midnight Sun – Éjféli nap óta nyüstölik, hogy folytassa a  történetet, ám egészen eddig nem volt hajlandó kötélnek állni. Az írónó most a USA Todaynak azt mondta, hogy már megvan a vázlat a folytatáshoz.

Megvan az első vázlat 

Megvan a vázlatunk, az elsőhöz pedig írtam is egy fejezetet, csakhogy tudjam létezik. Még nem állok készen rá, hogy ezzel foglalkozzak, előtte valami teljesen újat szeretnék csinálni. 

A kiadó is nagyon izgatott 

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy visszahozhatjuk az embereket a Twilight Saga világba, és megünnepelhetjük ezt a nagy telejsítményt Stephenie-vel, valamint a rajongókkal és a könyvkereskedőkkel, akik támogatták őt az elmúlt 15 évben 

– mondta a lapnak Megan Tingley, a Little ügyvezető alelnöke és kiadója.

(via)