Még 2006-ban mutatták be Az ördög Pradát visel című filmet, ám a közönség azóta is töretlenül imádja, éppen ezért nem meglepő, hogy újra és újra felmerül a folytatás gondolata. Most a film Emilyje, Emily Blunt beszélt arról, hogy szívesen játszana ismét Anne Hathawayvel, Meryl Streeppel, Stanley Tuccival és a többi színésztársával. 

Jöhet a folytatás? 

Emily Blunt a The View műsorában beszélt arról, szívesen belebújna ismét Emily Charlton bőrébe, a 39 éves színésznő továbbá hozzátette, a karakterének jellegzetes zöld szemhéjfestéke annyira borzasztó, hogy muszáj lenne még egy kört futni vele. 

Anne Hathaway máshogy gondolja

Ezzel szemben az Andrea „Andy” Sachs újságírót alakító Anne Hathaway nem gondolja úgy, hogy lehet folytatás. Hathaway szintén a The View műsorában beszélt a témáról, mint mondta, a film egy egészen más korszakban készült, az egy más világ volt. 

„Most már minden olyan digitális lett, és ez a film a fizikai dolgok előállításának koncepciója köré összpontosult”

– folytatta a Runway című fiktív magazinról, amit Meryl Streep karaktere, Miranda Priestly vezetett. 

Persze Hathaway viccesen megjegyezte, csábító arra gondolni, hogy Andynek és Emilynek meg kell szereznie Miranda kávéját, miközben valahol Európában vannak, útközben pedig felveszik az egyik olasz étteremben ücsörgő Stanley Tuccit. 

(via)