December 21-én került fel a Netflixre az Emily Párizsban harmadik évada, a lelkes rajongók pedig már minden bizonnyal ki is végezték a friss részeket, és tűkön ülve várják a soron következő, negyedik szezont. Bár arra még sajnos biztos várni kell, de addig is itt van egy videó a színfalak mögül, ráadásul nem is akármilyen. Készülj a nevetésre, jön ugyanis a bakiparádé! 

A kulisszák mögött

Január 1-jén a Netflix kiadott egy összeállítást, melyben bekukkanthatunk a kulisszák mögé. A felvétel alaposan próbára teszi a rekeszizmainkat, ugyanis azt láthajuk, miként bakiztak a szereplők a forgatás közben. A videó első momentuma, hogy a Gabrielt alakító Lucas Bravo bakizik egy hatalamast, aminek a hatására az Emilyt játszó Lily Collins nevetésben tör ki és azt mondja: ennek bele kell kerülnia a bakivideóba. 

Garantált nevetőgörcs

A három perces rövid kis videón azonban több nevetőgörcs is elhangzik, egy jelenet közepén pedig Ashley Park (Mindy) egy Justin Bieber dallamot dúdolgat. Sőt, a felvétel azt is bizonyítja, hogy Park bizony többször megbotlott a forgatások alatt Párizs utcáin, az  égig érő magassarkúk  ugyanis alaposan kifogtak rajta. 

Továbbá a nézők bepillantást nyerhetnek a való életben is tapasztalható bizonytalanságba, amikor is Collins úgy tesz, mintha levágná a frufruját: 

Meg kéne csinálnom? Ó a fenébe. 

- mondja, miközben egy ollóval közelít a hajához. 

Helyettünk azonban beszéljen inkább a videó. Vigyázat, vidám percek következnek: 

 

(via)