Hatalmas népszerűségnek örvend a Bridgerton című sorozat, mely a  Netflix  felületén található. Nemrég azonban úgy döntöttek az alkotók, hogy a nézettségre való tekintettel elkészítik a spin-offját is, amiben nem csak korhű ruhák és romantika, de rengeteg szex is van.

Ilyen lett Bridgerton spin-off 

Mint kiderült, a  Sarolta királyné:  egy Bridgerton-történet annyira túltolta a szexjeneneteket, hogy méltán pályázik a legfelháborítóbb és  legpajzánabb  sorozat címre.  

A történet középpontjában a fiatal Satolta áll, aki bár vonakodva, de belemegy az elrendelt házasságba György királlyal. Habár kezdetben idegenekként élnek, később megtalálják a módját, hogyan éljenek úgy, mint férj és feleség

Spoilerek következnek a sorozat 3. epizódjáról! Ha még nem láttad, ne olvass tovább!

A legbizarabb szexjelenet

Ám a hírhedt  szexjelenet  egy másik főszereplőhöz köthető, mivel a történet Lady Agatha Danbury napjait is nyomonköveti. A nő egy szerelem nélküli házasság csapdájába esett egy sokkal idősebb férfival, Lord Danburyvel. Több jelenetben azonban csak fekszik és  nem élvezi  az aktust. A harmadik részben a férfi hátulról hatol be, majd egyszer csak abbahagyja, mint, aki jól végezte a dolgát. 

Agatha kétségbeesetten kérdezi, hogy elélvezett-e a férfi, majd egy hangos puffanás kíséretében Danbury összeesik. A Bridgerton bevállalta azt, amit sokan nem mertek: egy férfi meghalt szex közben. A rajongók megdöbbentek a jeleneten, a szériára korábban jellemzőek voltak a váratlan szexjelenteket, de ilyet még nem láttunk! 

 via