Az már egészen biztos, hogy érkezik a You 5. évada, azonban a rajongókat sokként érte a hír, hogy ez lesz a széria utolsó szezonja. A Netflix pénteken bejelentette, hogy Joe Goldberg kalandjai folytatódnak, de az 5. évaddal sajnos véget is érnek. 

Jön a finálé 

Korábban még arról szóltak a hírek, hogy több szezonnal folytatódhat a széria, ám a streaming szolgáltató friss posztjának tanúsága szerint az 5. évadban lezárásra kerül minden nyitott kérdés, a rajongóknak pedig búcsút kell mondaniuk Joe Goldbergnek. 

Joe Goldberg visszatér a You 5. és egyben utolsó évadában 

 – írta posztjában a Netflix, a bejegyzést pedig megrohamozták a kommentelők. 

A sorozat csak egyetlen módon érhet véged. Joe halálával 

 – írta az egyik hozzászóló. 

Istenem, remélem Jenna Ortega visszatér Ellie szerepében 

 – fogalmazott egy másik. 

Visszatér Jenna Ortega? 

Nos, erre egyébként minden esély megvan, ugyanis Ellie karakterét állítólag már a 4. évadban is vissza akarták hozni, ám Jenna Ortega egyéb elfoglaltságai miatt, úgy mint a Wednesday, valamint a Sikoly 6 forgatása ez egyszerűen lehetetlen volt. Most azonban úgy néz ki a színésznő egy picivel ráérősebb, hiszen a Sikoly már debütált a mozikban, a Wednesday-t pedig még nem forgatják. Mondjuk a You-t sem, így nem kizárt, megint egy időre esik majd a két sorozat forgatása, ami megnehezíteni azt, hogy Jenna két helyen legyen egyszerre. Viszont ez még a jövő zenéje, annyi azonban biztos, a rajongók imádnák, ha Ellie visszatérne. 

Sötétebb lesz, mit valaha 

Az 5. és egyben záró évadról egyelőre nem lehet sokat tudni, annyi tuti, hogy nagy durranás lesz. Sőt, Penn Badgley még a szezon hivatalos bejelentése előtt azt mondta, az új évad sötétebb lesz, mint valaha. 

Joe veszélyesebb lesz mint valaha, mert a gazdag szerelmének és barátainak hála már végtelen anyagi forrás és titkos támogatás áll a rendelkezésére. Gondoljunk csak bele mennyi lehetőségük van a kivételezetteknek bizonyos dolgokat megúszni. Érdekes. Annyit elárulhatok, hogy Joe-nak a jövőben több lehetősége lesz ölni, mint bármikor...

– mondja Penn Badgley, aki a 4. évad fináléját tipikus vihar előtti csendnek nevezte.

Mikor fogják bemutatni?

Konkrét dátum még nincs, de remélhetőleg a You 5. évada egy éven belül elérhető lesz! 

(via)