Jövőre egy sor menő csajos mozira számíthatunk: a Doktor Szöszi új részét már elkezdték forgatni és úgy néz ki, hogy tinikorunk kedvence, a Neveletlen hercegnő is fog folytatást kapni. Ez azonban még semmi! 

A Disney bemutatta az élőszereplős A kis hableány előzetesét, ami sokkal komolyabb látványvilággal, színekkel és teljesen új külsejű szereplőkkel fog megvalósulni! 😍🧜‍♀️

 A kis hableány élőfilmje rengeteg meglepetést tartogat

A filmről még nem sokat lehet tudni, ám az biztos, hogy a főszereplő a 22 éves Halle Bailey lesz, akit korábban énekesnőként ismerhetett meg a nagyközönség. Nővérével, Chloe Bailey-vel lévő duója, a Chloe x Halle az elmúlt pár évben már öt Grammy-jelölést is begyűjtött, nemrég pedig nem más, mint Beyoncé szerződtette le a saját lemezkiadójához.

Halle-nek fantasztikus hangja van — többek között ezért választották ki Ariel, a kis hableány szerepére, hiszen az eredeti mese története szerint a boszorkány, Ursula a hangját kéri a hableánytól cserébe azért, hogy ember lehessen belőle. 

Nem mindenki van oda az új kis hableányért

Persze, Halle fantasztikus hangja csak egy dolog: korábban ugyanis sok kritika érte a készítőket azért, mert a mesében lévő hófehér bőrű, tűzpiros hajú kis hableánnyal ellentétben egy sötétebb bőrszínű, afroamerikai származású énekesnőt-színésznőt kértek fel a szerepre, ám a Disney mindenképpen szeretett valami újdonságot vinni a dologba. 🧜‍♀️

Fotó: Disney
Fotó: Disney

Bár az előzetes nem sokat árul el a filmről, azért egy kis ízelítőt kapunk a 2023 májusában megjelenő A kis hableány című moziból, amire már mi is nagyon kíváncsiak vagyunk!

Via