Idén jelent meg a nagy sikernek örvendő Elvis film, ahol Austin Butler alakított egy hatalmasat Elvis Presley bőrébe bújva. Most azonban egy újabb produkció készül a világsztár énekes életéről. 

Ők lesznek a főszereplők 

Az Eufória sztárja, Jacob Elordi fogja alakítani Elvis Presley-t, Cailee Spaeny pedig Priscilla Presley bőrébe bújik. A film Priscilla 1985-ös memoárja alapján készül, ezért a Priscilla címet kapta. A forgatások Torontóban zajlanak. A film rendezője Sofia Coppola. 

Elvis inspirálta

Jacob Elordi 2022 szeptemberében a GQ magazin címlapjára került. A színész elárulta, hogy megvásárolta Peter Guralnick Elvis-életrajzát,  valamint az Utolsó vonat Memphisbe című filmet, miután meglátta a Baz Luhrmann alkotás előzetesét. 

Priscilla története lesz elmesélve

Vissza dolgozni! Izgatott vagyok, hogy elmesélhetem Priscilla történetét

- írta a film rendezője nemrégiben a közösségi oldalán.

Sofia Coppola korábban egy interjúban elmondta, hogy a filmje nagyban fog különbözni az idei, 2021-es szuperprodukciótól, mert tényleg Priscilla karakterére fognak fókuszálni, aki Baz Luhrmann filmjében   inkább csak mellékszereplő volt.

Imádom, ahogy Baz nagyon kollázsszerűen közelítette meg a történetét, de örülök, hogy nem nagyon ment bele Priscilla történetébe, mert most már igazán mélyre tudok merülni. Azt hiszem, Baz annyira egyedi, és az ő véleménye erről. A történet olyan kreatív volt

- mondta a rendező.

Íme, a fotók

Szavazás

Via