Rengeteg izgalmat tartogat az Emily Párizsban friss szezonja, ezt már tudni lehetett a 2. évad lezárásából is, ám a frissen megérkezett hivatalos előzetes ezt csak alátámasztani látszik. 

Vésd be a dátumot! December 21.

A széria új évada december 21-én debütál majd a Netflixen, ami pedig a legjobb, már most biztos, hogy lesz 4. évad is. A folytatásról azonban eddig csak nagyon keveset lehetett tudni, néhány apróság látott napvilágot. A most megjelent előzetes tanúsága szerint azonban Emilyre nehéz idők várnak, nagyon úgy fest, hogy egy nehéz választás előtt áll. 

Nehéz döntések

Mondjuk ez az előző évad lezárásának tekintetében egyáltalán nem furcsa, hiszen emlékezzünk csak vissza, rengeteg nyitott kérdéssel ért véget a szezon.  Emily  ugyanis nem csupán két ország között kell döntsön, de két munka, sőt két férfi között is.  

Persze az új évad előzetese is elég homályos, valójában csak még inkább felkorbácsolja a már amúgy is nagyon kíváncsi rajongókat, de annyi biztos, van okunk várni a 3. szezont. Egyébként az Emilyt alakító Lily Collins korábban beszélt a karakteréről és elmondta, ő maga sem tudja, milyen döntést fog hozni.