December 21-én került fel a Netflixre az Emily Párizsban harmadik évada, a lelkes rajongók pedig már minden bizonnyal az ünnepek alatt végig is nézték az összes epizódot. A finálé alaposan lesokkolt mindenkit, maradt is jó pár megválaszolatlan kérdés, amik miatt különösen várjuk már a készülő, negyedik szezont. Na, de akkor lássuk, mik azok a kérdések, amik most a leginkább arra várnak, hogy megválaszolják őket. 

Emily is Gabriel végre összejönnek? 

Minden bizonnyal ez az a kérdés, amire a legtöbb rajongó sürgősen tudni szeretné a választ. A felek már az első évad óta kerülgetik egymást, egy kósza éjszakánál azonban eddig több nem adatott neki. Mindketten próbáltak továbblépni, ám szemmel láthatólag ez nem igazán ment nekik. Valószínűleg ezt elégelte meg Camille is, aki az oltárnál hagyta faképnél Gabriel, mondván a férfi Emilyt szereti. A dolgokat azonban nagyban bonyolítja, hogy Camille Gabriel gyermekével várandós, így, hogy mi lesz Emily és a jóképű szakács jövőjének sorsa, még kétséges. Mi azért ugye, vérbeli Cosmo-lányokként hiszünk a happy endben, és őszintén hisszük, hogy a romantika fővárosában tényleg a szerelem győz. 

Alfie visszatér a negyedik évadban? 

Ez szintén egy olyan kérdés, amire a rajongók keresik a választ, mert bár a legtöbben az Emily-Gabriel párosért szorítanak, Alfie karakterét mégis sokan imádják. Mondjuk, érthető, hiszen a sármos színész egyetlen mosolyával képes bárkit levenni a lábáról. Mondjuk még az sem kizárt, hogy  Emily végül  mégis Alfie mellett dönt, mert mindennek dacára gyengéd érzéseket táplál a férfi iránt, szóval itt még bizony bármi, de tényleg bármi megtörténhet. 

Camille és Sofia összejönnek? 

Bár Camille azért hagyta ott az oltárnál Gabrielt, mert szerinte a férfi Emilyt szereti, de valószínűleg a döntése hátterében a saját bizonytalansága is állt. Camille ugyanis a harmadik évad során romantikus kapcsolatba került a görög művésznővel, Sofiával. Bár Camille nem beszélt Sofiáról Gabrielnek, de legalább most már hazudnia sem kell. Egyelőre nem tudni, hogy a szakítás azt jelenti, hogy Camille a csinos művészt választja-e, de annyi biztos, hogy most már eggyel kevesebb akadály áll az útjukba, így az sem kizárt, hogy Gabriel exe Görögországba költözik majd. Mondjuk kérdés, mi lesz a közös babájukkal? 

Kinek küldött e-mailt Julien? 

A harmadik évad vége felé Julient egyre jobban idegesítette Emily, ugyanis úgy érezte a lány miatt háttérbe szorulnak az ötletei és a kreativitása. Sylve irányába többször is jelezte, hogy ez zavarja, majd felvázolta, hogy egy másik munkalehetőség felé kacsingat. Julien végül úgy tűnik meghozta a döntését, és átpártol egy másik céghez, legalábbis erre enged következetni a harmadik évad fináléjában küldött e-maile. A kérdés már csak az: kinek küldte? A legvalószínűbb egyébként, hogy Julian csatlakozik a JVMA-hoz. 

Mindy visszatér Benoithoz?

Mindy és Benoit kissé viharos szerelmének nem tudni pontosan, mi vetett véget, nagy eséllyel arról lehetett szó, hogy a mindig gyönyörű és egyre sikeresebb Mindy mellett a férfi nem érezte magát egyenlőnek. A lány ezek után összejött Nicolas-val, de több jel is arra utal, hogy korábbi szereméhez vágyik vissza. A fináléban aztán felbukkan Benoit, aki hatalmas hírt közöl: a közös dalukkal mennek az Eurovizíóra. Vajon ez azt is jelenti, hogy Mindy és a zenész újra összejönnek? 

(via)