Már biztos, hogy nem kap 5. évadot a HBO egyik sikersorozata Westworld. A széria ugyanis áldozatául esett a Warner Bros. Discovery spórolásának, így az utolsó évad előtt elkaszálták a sorozatot. Persze a rajongók kiakadtak, hiszen így befejezés nélkül maradt a kedvenc szériájuk. 

Mélyrepülés

A sorozatot 2016-ban kezdték el játszani, és hamar hatalmas rajongótáborra tett szert. A széria a második szezonban még tartani tudta a nézőszámot, azonban tény, hogy a harmadik-negyedik évad már mélyrepülésbe kezdett. 

Éppen ezért talán annyira nem is meglepő, hogy a Warner Bros. Discovery új menedzsmendje úgy döntött: búcsút intenek a sci-fi-nek. A lelkes rajongók ennek ellenére csalódottak, hiszen a 4. évad cliffhangerei számos kérdést nyitva hagytak, amikre így talán már soha nem kaphatják meg a választ. 

Hiányozni fog a Westworld. Megérdemeltük volna, hogy megfelelő befejezést kapjunk. 

- írta egy felhasználó a Twitteren. 

Megkapják a fizetésüket 

Érdekesség azonban, hogy a Deadline bizonyos információkra hivatkozva azt írja, hogy a sorozat színészei az elkaszálás dacára is megkapják a fizetésüket. A döntés állítólag nem egyedülálló, a 

A Deadline bizonyos forrásokra hivatkozva azt állítja, a tévé- és streamingcsatornák gyakran kötik le egy műsor sztárgárdáját a folytatás döntése előtt, pláne, ha olyan nevek is erősítik a csapatot, akiket nehéz lenne együtt tartani szerződés hiányában. Így a Westworld főszereplői közül Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Ed Harris és Aaron Paul biztosan megkapja az 5. évadért járó, nagyjából 10-15 millió dollárnyi összeget. 

(via és via)