Már javában forgatják az És egyszer csak...második évadát, a rajongók pedig már lélegzet visszafojtva várják, hogy Carrie Bradshaw vajon kinek az oldalán köt ki, Mr. Big tragikus halálát követően. 

Újra együtt? 

Az első évad végén bár összegabalyodik egy pasival, de a lelkes fanok mégis abban reménykedtek, hogy korábbi szerelme, Aidan mellett találja majd meg a boldogságot. Erre pedig minden esély megvan, hiszen nemrégiben kiderült, hogy az Aidant alakító John Corbett bizony visszatér.

Kézen fogva New York-ban

Arról, hogy a páros újra összejön-e nem lehet semmit tudni, de annyi biztos, hogy a friss, forgatáson készült fotók reménykedésre adnak okot, ugyanis Carrie és Aidan kézen fogva sétálnak New York utcáin. 😍 A sorozat hivatalos oldalán megosztott felvételekhez pedig csak annyit írtak:

Pszt. Ne mondd el senkinek. 

–  azért ez bőven reménykedésre ad okot, nemde? 

Íme, a fotók: 

Vajon most működni fog? 

Aidan és Carrie már kétszer próbálkoztak azzal, hogy működjön a kapcsolatuk, ám mind a kétszer zátonyra futott a dolog. Aztán volt egy lopott csókjuk Abu Dhabiban, ám utána mindenki élte tovább az életét. Vajon most, hogy ennyi mindenen keresztül mentek, újra megpróbálják együtt? És, ha igen, akkor most működni fog? Sok még a megválaszolatlan kérdés, például azt sem tudni, mi történt Aidan feleségével, de minden bizonnyal az új évadban ez is kiderül majd.