Június 22-én lesz az HBO Maxon az And Just Like That..., azaz az És egyszer csak... második évadának premierje. Hogy ennyivel is kevésbé legyen gyötrelmes a várakozás, van számodra egy meglepetésünk!

Csináltunk egy kvízt!

Egy jó kis, tipikus cosmós kvízünk van a számodra, képekkel és tíz izgalmas kérdéssel az És egyszer csak... első évadáról. Ha még nem láttad a sorozatot, de meg szeretnéd nézni, akkor először is

mire vársz?!,

másodszor is nem nagyon ajánljuk neked ezt a kvízt, mert tele van spoilerekkel. Szóval akkor indítsd el a játékot, ha az első évadnak már valamennyi részét láttad – ha még nem láttad őket, akkor valószínűleg úgyis elég nehéz dolgod lenne.

10 kérdést tartalmaz a játék, mindig négy közül kell az egyetlen helyeset megtippelni, szóval a jól bevált szabályokon nem módosítgattunk feleslegesen. És ha még nem mondtunk volna először, mind a 10 kérdés az első évadra vonatkozik, hiába derült ki egy nagyon fontos dolog a második évadról pont a héten. A friss előzetest mindenesetre odatesszük az oldal aljára, hátha nem láttad még (elégszer).

Ezután próbáld ki a személyiségtesztünket is, innen megtudhatod, te melyik szereplő lennél a Szex & New York négy barátnője közül!

És/vagy nézd meg az előzetest, itt az új és hivatalos trailer, amit ígértünk!