Az És egyszer csak... színésznője, Sarita Choudhury, aki Seema Patel ingatlanügynököt alakítja elárult pár titkot a sorozat második évadáról.

Hamarosan jön az és egyszer csak... második évada

A színésznő szerint az És egyszer csak... második évada teljesen más lesz mint az első volt. Tehát, várhatóan senki nem hal majd meg szívrohamban egy kis szobabiciklizés után. Na de mit várhatunk még a Szex és New York reboot folytatásától?

Sarita Choudhury elmondása szerint, a második évad sokkal, de sokkal viccesebb lesz, mint az első volt, és úgy gondolja, Aidan Shaw feltűnésével új lendületre is kap a sorozat. Az már biztos, hogy Mr. Big végleg kikerült a képből, kérdés, Carrie Bradshaw régi szerelme helyettesítheti-e majd. 

Szerintem ez baromi izgalmas. Egyszerűen hihetetlen, hogy ez történt, és Aiden visszatér. Most gondolj bele, te mit tennél Carrie helyében? 

A színésznő számára egyébként egészen szürreális élmény volt, hogy Carrie régi szerelme visszatért, hiszen annak idején ő is a színész rajongója volt. Gyerekkori álma vált valóra már azzal is, hogy találkozhatott vele, sosem gondolta volna, hogy egyszer kollegák lesznek. 

Aiden és Carrie újra együtt?

Mint kiderült, Aiden Shaw karaktere azért nem térhetett vissza korábban, mert a színész nem ápolt túl jó viszonyt a stábbal. Emiatt, csak egy bocsánatkérő levél megírását követően kezdhettek a visszatérésről tárgyalni, amire nagyon úgy tűnik, végül sor került.

A sorozat executive producere szerint a megjelent képek alapján már mindenki biztosra veszi, hogy Carrie és Aiden kibékültek, ám szerinte érdemes lenne megvárni az epizódokat a kombinálás helyett, mert egyáltalán nem biztos, hogy a készítőknek ugyanaz van a fejében, mint a rajongóknak. 

via