Elég keserédesre sikeredett az Eufória második évadának utolsó epizódja. Az biztos, hogy rengeteg rajongó ejtett el jó néhány könnyecseppet attól a tömérdek mennyiségű drámától, amit kaptunk. Nos, szerencsére már nem sokat kell várni a széria harmadik évadára. Itt van minden, amit tudni lehet.

Mikor jön a harmadik évad?

Az Eufória első évada 2019 júniusában debütált, de a második évadot csak januárban kaptuk meg, ugyanis a koronavírus-járvány miatt csak nagyon lassan tudott haladni a stáb a forgatásokkal. Hát, csak remélni tudjuk, hogy az új évadra nem kell ilyen sokáig várnunk. Ha minden jól megy, a pletykák szerint már 2023-ban megkapjuk az új részeket!

Az Eufória egyébként a második legnézettebb HBO sorozat a Trónok harca után. Csak az Egyesült Államokban több mint 19 millióan nézték meg a második évadot. 

Érdekes nyilatkozat Sydney Sweeneytől 

Sydney Sweeney, aki Cassie karakterét formálja meg a sorozatban elárulta, hogy korábban azt hitte, hogy ki fogják írni a második évadban. Lényegében a színésznő biztos volt benne, hogy a karakterét megölik. Emlékszel, amikor Cassie és Nate a megengedettnél jóval gyorsabban kocsikáznak? Nos, Sydney azt hitte, hogy ez lesz az a pont, amikor Cassie-nek befellegzett. 

Pletykák Zendaya kiírásáról 

Korábban olyan pletykák is felröppentek, hogy Zendaya karakterét kiírják a második évad végén. Az HBO egyik vezetője, Casey Bloys azonban elárulta, hogy természetesen Zendaya a harmadik évadra is visszatér és nehéz lenne elképzelni a sorozatot nélküle. Ezzel egyet kell értenünk. 

Tom Holland a harmadik évadban?

Sokan valószínűleg nem szúrták ki, de Tom Holland egy pillanat erejéig feltűnt a második évad hetedik részében. A színész állítólag rengeteget lógott a forgatási helyszíneken, hiszen Zendaya a barátnője. Természetesen a rajongók imádnák, ha egy nagyobb szerep is jutna neki a következő évadban.

Mire számíthatunk?

Minden esély megvan rá, hogy Cassie és Maddy barátsága még megmenthető. Arra azonban nincs sok remény, hogy Cassie könnyedén elfelejtse, hogy a húga Lexi egy színdarabot csinált az életéből. Továbbá, a rajongók izgatottan várják, hogy Nate bátyja, aki eddig csak a családi fotókon szerepelt végre feltűnik-e. A legnagyobb izgalomban azonban Fez miatt lehetünk, aki biztosan visszatér, de nem tudni, hogy a kalamajkából, hogy fog kikeveredni. 

Sydney Sweeney így örült 

Zendaya négy jelölést is kapott Emmy-díjra. A sorozat másik sztárja, Sydney a legjobb mellékszereplő színésznő kategóriában. Néhány nappal ezelőtt, amikor a sztár megtudta, hogy jelölték rögtön az édesanyját hívta fel. Ha megnézed a videót, érdemes a zsepit is előkészítened!

Via