A rajongók még mindig örömmámorban úsznak, hogy visszatér Kim Cattrall, alias Samantha Jones, ám mint kiderült, a színésznő durva feltételek elé állította a stábot. 

Samantha Jones is feltűnik az új évadban

Mint azt már korábban tudni lehetett, Kim Cattrallt nem volt egyszerű meggyőzni, hogy visszatérjen a Szex és New York folytatásába. A színésznő feltűnéséről a legtöbb stábtag maga sem tudott, a diszpókon nem tüntették fel a nevét, és egy titkos autóval érkezett a jelenetre. Vannak tehát, akik az És egyszer csak! produkcióban dolgoznak, és velünk egy időben, a hírekből tudták meg, hogy Samantha visszatér!

Két feltételnek azonban teljesülnie kellett, hogy a színésznő elvállalja a folytatást. Kim Cattrall ugyanis két dologra nem volt hajlandó:

  • nem forgatot Carrie-vel, Charlotte-al és Mirandával, nem hajlandó közös jelenetet vállalni a másik három nővel. 
  • szintén nem vállalkozott közös munkára a sorozat producerével, Michael Patrick Kinggel. 
    Kim Cattrall nem érzi jól magát a stábbal

Megfizetik a nagylelkűségét

Egy bennfentes szerint, aki szintén a produkcióban dolgozik, Kim Cattrall még így is egy zsák pénzt kap azért, hogy feltűnik az És egyszer csak folytatásában.

Annyi pénzt kap ezért, hogy elképzelni is lehetetlen. Ügyesen csinálja, mert ezzel megmutatja az erejét. Még mindig szüksége van rá a produkciónak, egyszerűen nem kerek nélküle a sztori. A rajongók hisznek benne, hogy végleg visszatér, de szerintem ez lehetetlen. Annyira csúnyán bántak vele, hogy menekül innen. Én viszont nagyon örülök, hogy visszatér, egy igazi hős. Biztos vagyok benne, hogy hihetetlen sok győzködésre volt szükség, hogy ezt meglépje.