A 2018-as Fekete Párduc óriási siker volt, így nem csoda, hogy a Marvel folytatást tervezett a filmnek. A főszereplőt alakító Chadwick Boseman azonban 2020-ban váratlanul elhunyt. Mint kiderült, a színésznél még 2016-ban gyógyíthatatlan vastagbélrákot állapítottak meg, ám ő ezt titokban tartva így is a maximális odaadással formálta meg T’Challát. A stúdió úgy nyilatkozott, a folytatást Chadwick tiszteletére készítik el.

A Fekete Párduc 2., ami a Wakanda Forever alcímet kapta, idén november 11-én kerül a mozikba, a most megjelnő hosszú előzetesből pedig sok minden kiderül végre, amire a rajongók már nagyon kíváncsiak voltak!

Ki az új Fekete párduc?

A történet T’Challa temetésével kezdődik, a családja és a nép gyászolja az elhunyt királyt. Wakanda pedig nagyobb veszélyben van, mint valaha, hiszen többen át akarják venni a hatalmat, köztük Namor, a víz alatti Talokan birodalom vezetője. Az előzetesben feltűnik még Ironheart, azaz Riri Williams is!

Ami viszont még ezeknél is izgalmasabb, hogy az utolsó kockákon megjelenik az új fekete párduc is, akinek a jelmeze, alkata egyértelműen arra enged következtetni, hogy T’Challa helyét húga, Shuri veszi át, amit a film hivatalos plakátja is megerősít!