A Netflix egész augusztusban remek filmekkel készül, hogy igazán emlékezetes nyár végét biztosítson a nézőknek. Lesz, amit könnyezve, nevetve, megdöbbenve, a hajadat fogva nézhetsz végig. Jegyezd fel a következő filmek premierdátumait, aztán hívd össze a csajokat egy közös filmnézésre vagy szólj a pasidnak, mikor lesz a kanapén bújós este.

Esküvők ideje (augusztus 4.)

A recept ugyanaz, mint mindig: a karrierista csaj Asha nem ér rá pasizini, de a szülei piszkálják, hogy házasodjon meg. Megoldás? Kamupasi! Méghozzá azzal, akit a szülők találtak neki, és akivel totál távol állnak egymástól, de az esküvői szezon ideje alatt eljátsszák, hogy egy párt alkotnak. Persze tudjuk, mi lesz a vége, ám ez a humoros indiai változat kifejezetten felüdítette a régi, poros forgatókönyvet.

Nappali műszak (augusztus 12.)

A fantasy-akció-vígjáték főszereplője egy keményen dolgozó apa, Bud Jablonski (Jamie Foxx), aki bármire hajlandó, hogy jó és boldog életet biztosítson 8 éves kislányának. Bár külsőleg egy unalmas kaliforniai medencetisztítónak tűnik, Bud valójában a vámpírokra vadászik, ami kész üzletággá nőtte ki magát. Foxx, Dave Franco és Snoop Dogg együttesen új életet leheltek a műfajba: vámpíros filmen még így nem röhögött az ember!

13: A musical (augusztus 12.)

Zenés-táncos műsor jöhet? A 13: A Musical eredetileg 2008-ban debütált a Broadway-n, aztán mindenki beleszeretett a 12 éves tinédzser, Evan Goldman történetébe, akinek a szülei elváltak, és New Yorkból egy kisvárosba kellett költöznie. Mindezen felül megvan a maga baja: új barátokat kell szereznie, szeretne menő arc lenni, miközben tombolnak a hormonjai, és készül a 13. születésnapjára, a bármicvójára, ami élete egyik legjelentősebb napja a zsidó származású fiúnak.

Nézz mindkét irányba! (augusztus 17.)

Lili Reinhart új filmje nagyon elgondolkodtató: Mi lett volna, ha másik városba költözöl? Ha kavarni kezdesz a pasival? Két párhuzamos történetet láthatunk: az egyikben a főszereplő, Natalie, terhes lesz egy kalandot követően és családanyává válik, míg a másikban nem fogan gyermeke, és a karrierjére koncentrálhat. Natalie mindkét út során lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja megvalósítsa álmát, és megtudja, ki is ő valójában.

365 nap: Egy újabb nap (augusztus 19.)

Bárki bármit mondjon róla: mindenki meg fogja a nézni! Már csak azért is, mert a világ tudni akarja, hogyan ér véget a Massimo és Laura története, akik összeházasodtak, és nem túl békés életüket élik, viszont rengeteget szexelnek. A második rész rengeteg kérdést hagyott megválaszolatlanul, úgyhogy minden bizonnyal a harmadik, záró résszel elvarrják a szálakat. Vagy nem. De szex biztos lesz!

Énidő (augusztus 26.)

A vígjáték egy otthon maradó, gyerekeket nevelő (Kevin Hart) apa körül forog, akinek évek óta nem volt része egy kis „énidőben”. Na, de most! Amíg a gyerekei és a felesége távol van, újra kapcsolatba lép a gyerekkori legjobb barátjával (Mark Wahlberg), aki egy halom durva kalandba rángatja bele. Gyerünk, szánj magadra egy kis énidőt, nézd meg ezt a filmet, és sose feledd: a puma cuki, de igazi vadállat! Most komolyan: brutál vicces a film!