Belvárosi rendezvényhelyszín

A HighFive olyan rendezvényhelyszín Budapest  Belvárosában, ahol egy céges rendezvény, egy szülinapi buli és még egy lány- és legénybúcsú is felejthetetlen élmény. A HighFive a budapesti éjszakai élet ütőerén, a Király utcában helyezkedik el, ezért jól megközelíthető a város bármely pontjáról. 


A hely különleges kialakításának köszönhetően szabadon alakítható a tér. Akár az egész utca is elfér egy szülinapi bulin, de meghitt, családi körben is folyhat az ünneplés egy különteremben. A csoportok kiszolgálása miatt pedig senkinek nem kell aggódnia, a HighFive mindent kézben tart.


Szülinapi buli a HighFive-ban

Egy igazi szülinap Budapest szívében a hajnalig tartó táncról, nevetésekről, emlékezetes pillanatokról és koccintásokról szól, amihez mi sem passzol jobban, mint a neon háttér, a signature koktélok és a minőségi alapanyagokból készült magyaros és street food ételek. 


A HighFive Budapestben a születésnap nem csak egy átlagos buli, sokkal több annál! Igény esetén bérelhető privát terem, ahol enni és inni lehet, sőt kérésre külön italcsomag is bekészíthető, hogy még a welcome drinken se kelljen sokáig gondolkozni. 


És hogy igazán maradandó emlék legyen a születésnap, az ünnepelt még egy különleges köszöntésben is részesül közös énekléssel, ajándék tortaszelettel és egy gong megkondításával, hogy mindenki tudja, itt egy szülinapos van! 


Hétvégi ereszd el a hajam! 

A HighFiveban nem kell különleges alkalom ahhoz, hogy hajnalig pörögjenek a legjobb lemezek és készüljenek a finomabbnál finomabb koktélok a bárban. Csütörtöktől vasárnap hajnalig rezidens DJ-k pörgetik a lemezeket és csak úgy izzik a táncparkett. 


A pénteki Flamingó Friday egy igazi rózsaszín buli Budapest közepén, ahol minden a flamingókról és az igazi tánczenékről szól. Szombaton pedig irány a ‘80-as évek és Miami! A dübörgő szintik, a színes öltönyök és a villogó neonok a Miami Vice party-n, minden szombaton elhoznak egy szelet Miamit Budapestre. 


A slágereket nem csak hallgatni lehet a HighFiveban! A VHS Video Discoban a ‘80-as, ‘90-es és ‘00-es évek videoklipjei adják az extra vizuált és ha még ez sem lenne elég, a bulikra a belépés díjtalan. 


Lány- és legénybúcsú helyszín

A szinglilét búcsúztatása mindenki életében egy nagy pillanat, amit a barátok szeretnének emlékezetessé tenni. A lánybúcsú program ötletek listáján általában első helyen szerepel a hajnalig tartó tánc, a fiúknál pedig gyakori kívánság, hogy minél közelebb legyen a bárpult. 

A HighFive-ban mindkettő megvan és igény szerint különterem is bérelhető a különleges alkalomra, ahol előre bekészített italcsomag is várhatja az ünneplő társaságot. Így az este csak arról szólhat, amiről a lány- vagy  legénybúcsú  főszereplője szeretné, legyen akár hajnalig tartó koccintás, vagy önfeledt tánc, esetleg mindkettő!