Néhány nappal ezelőtt keltek szárnyra a pletykák, mely szerint folytatást kaphat minden idők legjobb karácsonyi filmje, a Holiday. A Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law és Jack Black főszereplésével bemutatott mozi 2006-ban debütált, azóta pedig minden idők kedcenc ünnepi filmjévé nőtte ki magát. Mára már igazi klasszikusnak számít, s mint a legtöbb klasszikus esetén, a Holiday kapcsán is felmerült a folytatás lehetősége. 

Megszólalt a rendező

A lelkes rajongók már vizionálták is magukt előtt, ahogy sztárgárda újra összeáll, sőt olyan pletykákat is lehetett hallani, hogy a sztori 16 évvel az eredeti után játszódna, megmutatva, hogyan fonódott össze az évek alatt Kate és Cameron karaktereinek a sorsa. 

A film írója és rendezője, Nancy Meyers azonban rossz hírt közölt: nem valószínű, hogy a Holiday valaha is folytatást kap. Nancy egy képernyőkéet is megosztott a Daily Mail cikkéről, ami a lehetséges folytatásról szól, majd megosztott az Instagramon, posztjában pedig azt írta: 

Sok DM üzenetet kapok erről, de sajnálom, sajnos ez nem igaz. 

Az ünnepi szezon kedvenc filmje 

Sok rajongónak a hír hallatán minden bizonnyal összetört a szíve, de szomorkodás helyett inkább nézze meg mindenki idén karácsonykor a Holidayt, mert folytatás ide vagy oda, a film garantáltan felmelegít. Zsepiket azért mindenki készítsen be, mert a sírás garantált. 

(via)