Az És egyszer csak...! második évadával egy napon debütált Kim Cattrall Netflixes sorozata, a Glamorous, most pedig mindenki azt találgatja, lesz-e második évad. 

Nem jók a Glamourous számai

A Netflix Glamorous című sorozata vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól és a közönségtől egyaránt. A Rotten Tomatoes-on 53%-os, az IMDb-n pedig 5,8-as értékelést kapott. A Netflix pedig már csak az adatokat nézve is jogosan, egyelőre nem rendelte meg a Glamorous 2. évadát.

Ennek több ok állhat a hátterében, valószínűleg az alacsonyabb nézettség, a vegyes kritikai fogadtatás és az Amerikai Írók Céhének folyamatban lévő sztrájkja mind-mind közre játszanak abban, hogy egyelőre nem készül második évad, és a sorozat jövője továbbra is bizonytalan. 

Kim Cattrall nem kapta, amit várt

Valószínűleg Kim Cattrall is azt remélte, hogy méltó vetélytársként szerepelnek majd az HBO sikerfegyvere, az És egyszer csak...! ellen, ám eddig nagyon úgy tűnik, hogy a Szex és New York-os visszatérése lesz szakmailag a legnagyobbat szóló pillanat számára 2023-ban. 

Pedig a Glamorous sokak szerint hiánypótló sorozat, és végre tabuk nélkül enged betekintést az LMBTQ közösség mindennapjaiba - néhányszor persze a valóságtól elrugaszkodva, mégis szórakoztatóan, és érthetően tálalva. 

via