Az idei ünnepi szezont sem ússzuk meg véres  karácsonyi film  nélkül, és ha azt hitted, hogy a Stranger Things sztárjával – David Harbour – készült Vérapó lesz az egyetlen, ami kiveri a biztosítékot, akkor sajnos van egy rossz hírünk. Érkezik ugyanis a Grincs horror változata, amit mi egyelőre képtelenek vagyunk feldolgozni. 

Brutális előzetes 

A The Mean One címmel érkező filmben a Grincs már nem csak az ajándékok lenyúlásával próbálja meg tönkre tenni az emberek karácsonyát, hanem bizony azzal is, hogy előszeretettel gyilkolja le a szeretteiket. A sztorihoz nemrég érkezett egy előzetes is, ami már önmagában elég beteg, a teljes film pedig december 9-től lesz látható majd. 

A történet

A cselekmény szerint a Grincs, vagyis egy mikulásruhába bújt zöld valami (ugyanis nem nevezik nevén) megölte a kis Cindy Lou édesanyját évekkel korábban, karácsony este, majd pedig egyszer csak visszatér, hogy ismét terrorban tartsa a várost. A már felnőtt Cindy Lou pedig elhatározza, hogy levadássza a gyilkos Grincset, hogy megállítsa és örökre véget vessen a karácsonyi rémálomnak. 

Hol lehet majd megnézni? 

A The Mean One tehát december 9-én jelenik majd meg, amiről annyit lehet tudni, hogy az XYZ Productions a mozikban is bemutatja majd. Eg korábbi bejelnetés szerint december 15-re kitűztek egy dátumot, mely szerint mindenhol ingyenesen streamelhető lesz majd, azonban ennek kapcsán friss infók nincsenek, így nem biztos, hogy ez megtörténik. A film megjelenési dátuma mindenesetre tökéletes időzítés, mert simán a legújabb karácsonyi rémálom lehet belőle. 

(via)