A Harry Potter filmek  rajongói  most garantáltan felsikoltanak a hír hallatán, ugyanis nagyon úgy fest, hogy tv sorozat készülhet a legendás hétrészes szériából. 

Folynak az egyeztetések 

A Warner Bros. TV CEO-ja ugyanis nemrégiben azt mondta, már jó ideje folynak ebben a témában az egyeztetések, ők pedig nagyon szeretnék, ha meg is valósulna.  Channing Dungey a Variety-nek adott interjújában beszélt minderről, elmondta, hogy már egy ideje zajlanak az egyeztetések, ő maga pedig nagyon optimista, ugyanis az illetékesek hatalmas érdeklődéssel és szenvedéllyel fogadták az ötletet. Dungey ennek ellenére azt is elmondta, hogy egyelőre csak azt próbálják kitalálni, mi legyen a követkető lépés, tehát még semmi konkrétum nincs.

Még semmi sem biztos 

Így a rajongóknak a hivatalos bejelentésre még egészen biztosan várni kell, annyi azonban biztos, hogy a roxforti kalandok máig a képernyők elé szegezik az embereket, ezt tökéletesen bizonyította a január elsején bemutatott reuniun, a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, ami brutális nézőszámot produkált. Sőt, a reunion előtt, még 2021 novemberében a TBS bemutatta a Roxfort házak versenyét, melyet Helen Mirren vezetett, és amelyben olyan nagy Harry Potter kedvencek jelentek meg, mint Matthew Lewis (Neville Longbottom) vagy Tom Felton (Draco Malfoy).

A sorozattal kapcsolatban még azt sem lehet tudni, hogy miről szólna, vagy milyen színészekkel képzelik el, annyi azonban biztos, hogy a Rowling által megálmodott varázsvilág tényleg mágikus erővel bír, így mi is izgatottan várjuk a fejleményeket. Mi imádnánk, ha elkészülne a sorozat, és Te? 

Szavazás

(via)