Január elején jelent meg Harry herceg, Tartalék című memoárja, melyben elképesztő titkokról ránta le a leplet az angol királyi család kapcsán, de a saját magánéletéről is számos új részletet árul el. Sőt, a péniszét sem volt rest több alkalommal megemlíteni, most az is kiderült, pontosan hányszor hozta szóba a könyvben. 

Előszeretettel emlegeti a péniszét 

A 38 éves herceg több, mint 15 alkalommal hivatkozik a memoárban a férfiasságára, nyolcszor konkrétan leírja a pénisz szót, máskor pedig csak utal rá, de mindenki számára egyértlemű, miről is van szó. A botránykönyv részletesen taglalja azt az esetet, amikor Harrynek lefagyott a pénisze, ez a sztori egyébként letartolta a netet, sőt volt, aki viccelődött is a herceggel a téma kapcsán. A memoárból kiderül, hogy Harry egy 320 kilométeres sarrköri jótékonysági séta közben fagyasztotta le a fülét, az arcát, és a legbecsesebb szervét, a könyv pedig arra is választ ad, mindezek után a herceg hogyan ápolta a sebesült testrészt. 

A szüzességének kérdése 

Harry tehát a memoárban előszeretettel emlegeti a péniszét, de ezen túlmenően arról is írt, hogyan vesztette el a szüzességét. Bár ennek hitelességét pont a napokban vitatta Ruper Everett, aki egyenesen kétségbevonta a történet igazságtartalmát. Harry ugyanis azt állította, hogy 17 éves korában vette el a szüzességét egy idősebb nő, az aktusra pedig egy kocsma mögött került sor. A könyv ráadásul arra is kitér, hogy ez a bizonyos idősebb nő fiatal csődörként bánt a kamaszfiúval, elfenekelte, majd elküldte őt. Harry herceg az eseményt megalázó élményként írja le, a nőt pedig nem nevezte meg. A 63 éves színész Ruper Everett viszont állítja: mindez nemigaz, ő ugyanis ismeri a nőt, aki elvette Harry szüzességét. A színész szerint az egész nem is egy kocsmában történt, sőt nem is az Egyesült Királyságban. A könyv sokak szerint tele van hazugságokkal, a kritikusok korábban össze is szedték azokat a pontatlanságokat, amik fixen nem stimmelnek a Tartalékban, erről itt írtunk mi is. 

Még nem reagált a palota 

A memoár egyébként már több, mint egy hónapja elérhető a boltok polcain, ezidáig azonban az angol királyi család tagjai, valamint a Buckingham-palota sem nyilatkoztott róla hivatalosan. Informátorok szerint persze véleményük van, sőt bennfentesek szerint Katalin hercegné nagyon kiakadt a könyvben leírtakon, valamint az is kétségessé vált, hogy Harryt és Meghant ezek után meghívják-e Károly király koronázására

(via)