Bár a rajongóknak még egy kicsit várniuk kell arra, hogy a Don't Worry Darling a mozikba kerüljön, Florence Pugh és Harry Styles filmje már az előzetes alapján is hátborzongató. 

Olivia Wilde rendező, aki Katie Silbermannal dolgozott együtt a projekten, nyíltan beszélt arról, hogy a  világjárvány  miatt nem indultak zökkenőmentesen a munkálatok.

Miután 2020 végén elkezdődött a forgatás Los Angelesben, a produkciót leállították, miután a forgatáson valaki koronavírusos lett. A szünet két hétig tartott, majd 2020 novemberében folytatódott a forgatás - írja az US Magazine.

Történet

A film karakterei az 1950-es években egy utópisztikus városban, Victoryban élnek, a szigorúan titkos Victory Project résztvevőiként. A vállalat tökéletes életet biztosít mindenkinek, cserébe viszont feltétlen elkötelezettséget várnak el a Victory ügye iránt. A főszereplő, Alice (Florence Pugh) egy idő után egyre több furcsaságot vesz észre maga körül, és felmerül benne a kérdés: vajon mi lehet a pompás külső mögött?

Változott a szereposztás

A Don't Worry Darling szereposztása sem ment egészen simán: a főszerepeket eredetileg  Pugh  és Shia LaBeouf játszotta volna, de a Disney öregdiákja egy időzítési probléma miatt kiszállt.

Dakota Johnson, aki 2020 szeptemberében csatlakozott a szereposztáshoz, egy hónappal később elfoglaltságai miatt szintén ott hagyta a filmet, helyére pedig KiKi Layne került.

LaBeouf kilépése után Wilde arról beszélt, hogy nem engedi be a forgatásra azokat a színészeket, akik nem állnak pozitívan a projekthez.

már most dícsérik

A film egyik színésze, Chris Pine egy 2020-as interjúban áradozott a rendezés miatt, szerinte ez nevezhető jó és egyedi művészetnek. 

A film esztétikája gyönyörű. A történet annyira lenyűgöző és szórakoztató, annyira sötét és csavaros. A forgatás csodálatos volt. Olivia nagyon tisztán látja, hogy mit akar

– mondta el korábban.

A filmet az amerikai közönség 2022. szeptember 23-án láthatja  először  a mozikban, addig pedig nézd meg bátran az előzetest!

Via