Ha te is hatalmas Sárkányok háza rajongó vagy, akkor van számodra egy jó hírünk, ugyanis hihetetlen információk láttak napvilágot a 2. évadot illetően. 

Még több sárkány

Ha reménykedtél benne, hogy a friss szezonban több sárkányt láthatsz majd, akkor most örömödben nyugodtan kiugorhatsz a bőrödből, ugyanis a sorozat írója a napokban elárulta, a 2. évadban 5 új sárkányt is bemutatnak majd. 

Öt új sárkánnyal fogsz találkozni 

 – árulta el Ryan J. Condal egy Los Angeles-i vetítésen, ahol egyébként az 1. évad nyolc epizódját is meg lehetett nézni. 

Kicsit késésben vannak 

A 2. szezont egyébként még nem kezdték el forgatni, de korábbi infók szerint 2024 nyarán kerülhet fel a HBO-ra. A sorozat folytatásáról a Daemon Targaryent megformáló Matt Smith is beszélt a napokban, az Abu Dhabiban megrendezésre került Middle East Film and Comic Conon. Elmondta, hogy a forgatókönyvet nemrég kapta meg, amit azt is jelenti, hogy kicsit késésben vannak az írók. Persze egyből rá is kérdeztek a színésznél, hogy akkor már mindent tud-e arról, mi fog történni, de állítása szerintm nem, ugyanis a befejezést még nem ismeri. 

Csúszhat a premier? 

A színész szavaiból az nem derült ki, hogy a mostani csúszás hatással lesz-e a premierre, de azért reméljük, hogy nem, mert mi már nagyon várjuk, hogy láthassuk a folytatást, ami valószínűleg még a mostaninál is több izgalmat tartogat majd. 

(via)