Nagyon úgy tűnik, a készülő, legújabb Sikoly-film véresebb lesz, mint valaha. Minderről Melissa Barrera színésznő beszélt, aki elmondta, hogy az új rész bizony nagyon ijesztő lesz. 

Még több vér

A film Sam-je a közelgő, hatodik Sikoly-film kapcsán azt mondta, hogy a rendezők, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett még több vért és verejtéket kértek tőlük, annak érdekében, hogy a végeredmény az eddigieknél is hátborzongatóbb legyen. 

Az előző Sikoly-filmmel még nagyon óvatosan bántak, mert szerettek volna tisztelegni az eredeti részek előtt, így visszafogták magukat. Most azonban már sokkal szabadabban csináltak mindent, így ez a film százszor véresebb lesz, mint a korábbi. 

- tette hozzá a színésznő.  

Félelmetesebb, mint valaha 

Hasonló dolgokat mondott egyébként a készülő filmről még a nyáron Jenna Ortega is. A jelenleg  Wednesday Addams  bőrében brillírozó fiatal színésznő az Entertainment Tonightnak árulta el, hogy a mostani Ghostface sokkal félelmetesebb lesz, mint az eddigiek. 

Csak elolvastam a forgatókönyv egy részét és ez sokkal véresebb. Úgy gondolom, hogy ez a Ghostface most még agresszívabb és félelmetesebb, brutálisabb, mint, amit valaha láttunk. Szerintem nagyon szórakoztató lesz forgatni. 

- mondta akkor. 

A Sikoly 6 egybébként a tervek szerint 2023. március 31-én debütál majd a mozikban. 

(via)