A lehetséges folytatásról Kate Hudson beszélt a napokban, szerinte egyáltalán nem lehetetlen, hogy  második részt  kapjon a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt. 

Jöhet a folytatás? 

A színésznő a Jonathan Ross Show-ban beszélt minderről, amikor arról sztorizott, hogy a forgatás közben mennyire gépiesnek találta a szexjeleneteket, ellenben a  Matthew McConaughey-vel folytatott csókjait nagyon romantikusnak írta le. 

A 43 éves Hudson és az 53 éves McConaughey több romkomban is szerepelt együtt, de kétségtelenül a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt az egyik legismertebb és legnépszerűbb mind közül. 

Benne lennének 

A színésznő a műsorban őszintén beszélt arról, hogy bevállalná-e a folytatást: 

Mindketten [én és Matthew McConaughey] ugyanazt érezzük ezzel kapcsolatban. Ha egy nagyszerű ötlet landolna az asztalunkon, akkor igen, újra eljátszanánk a szerepeket. 

Kate Hudson továbbá azt is elmondta, imádott Matthew-val dolgozni, a lehetséges folytatás kapcsán pedig már víziói is vannak. 

Biztos vagyok benne, hogy egy házassági konflikutssal kezdődne. Vagy talán...fogalmam sincs. Hogyan veszítsünk el egy férjet 20 év alatt...? 

– tette fel a kérdést viccesen. 

(via)