Szinte felfoghatatlan, hogy minden idők leghíresebb karácsonyi filmjét már 19 (!) éve mutatták be. Az Igazából szerelem 2003-ban debütált, a sikere pedig azóta is töretlen, lényegében nem telik el úgy ünnepi időszak, hogy ne adnák le a tévében világszerte (sőt, néha még nyáron is fel-fel tűnik a műsoron 🤣)!

Bár sokan próbálkoztak megismételni a film sikerét, azóta sem sikerült összehozni egy hasonlóan jól működő produkciót sem. Így nem csoda, hogy a legnagyobb fanok közel két évtizede vágyakoznak egy tisztességes folytatásra. Nos, idén végre mindenki álma valóra válik! Az amerikai ABC televíziócsatorna ugyanis bejelentette, hogy egy különleges reuniont készített az eredeti stábbal.

Amit tudni lehet a különkiadásról

A karácsonyi műsorban Diane Sawyer beszélget majd a szereplőkkel, és annyi már biztos, hogy Emma Thompson, Hugh Grant, Laura Linney, Bill Nighy, Thomas Brodie-Sangster és Olivia Olson is feltűnnek benne.

A produkció az A The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later címet kapta. 

A különkiadásban a szereplők segítségével emlékeznek vissza a legjobb jelenetekre, és betekinthetsz a kulisszák mögé is. Sőt, néhány eddig sosem hallott izgis infót is elárulnak a forgatásról.

Nem ez az első alkalom!

2017-ben már összeállt a film stábja egy mini folytatás kedvéért, akkor a Red Nose Day alkalmából készítettek egy 10 perces videót. A kisfilm óriási siker lett! Ha lemaradtál volna róla, most megnézheted ezt is!