Az Igazából szerelem a karácsonyi időszak egyik klasszikusa, szinte biztos, hogy a te lejátszási listádon is szerepel, az  ünnepi szezonban  megnézendő filmek között. Most, közel 20 év után a film egyik főszereplője, Hugh Grant pedig egy hihetetlen titkot árult el a forgatásról, ettől eldobod te is az agyad. 

Hugh Grant ezt utálta 

A film rajongóinak egészen biztosan megvannak a saját kedvenc jelenetei, de van egy ikonikus pillanat, amit talán még azok is ismernek, akik nem látták magát a filmet (amúgy létezik ilyen? 😅). Az említett jelenetben Hugh Grant, –  aki a történetben David miniszterelnököt alakítja – , táncra perdül a Downing Street 10-ben a Pointed Sisters Jump című dalára. 

A nézők odáig voltak ettől a jelenettől, a színész azonban most elárulta: ő bizony gyűlölte. Grant azt mondta, már akkor borsódzott tőle a háta, amikor először elolvasta a forgatókönyben. 

Próbálta elérni, hogy kimaradjon a filmből  

A rendező, Richard Curtis szerint Hugh annyira utálta a jelenetet, hogy mindent meg is tett annak érdekében, hogy az végleg kimaradjon a filmből. 

Azt hiszem, azt gondolhatta, hogy majd lebetegszem és azt mondom, á, de kár, már nincs idő a táncos jelenet felvételére. 

– mondta el a rendező. 

A jelenet azonban nem maradt ki, a forgatás napján pedig Grant állítólag nagyon morcos volt, szívből gyűlölte az egészet és csak azért csinálta végig, mert a szerződése kötelezte. 

Mi ennek ellenére imádjuk ezt a momentumot, be is tesszük ide 😍

(via)