Hiába vált pillanatok alatt népszerűvé, és terjed vírusként a neten, Jenna Ortega bizony megbánta a Wednesday sorozatban látható ikonikus táncmozdulatokat. 

Megbánta

A címszereplőt alakító színésznő nemrég az  Entertainment Tonightnak adott interjújában beszélt a táncjelentről – amit ő maga koreaografált –, s elárulta, van, hogy éjszakánként felébred és azon agyal, hogyan csinálhatta volna másként. Jenna egyébként az interjúban arról is beszélt, mennyire szereti ezt a sorozatot, valamint azt is elmondta: megdöbbentette a népszerűsége. 

Nem, még nem hiszem el. Néhány lépést megterveztem, néhányat javítottam. Ez volt az egyik olyan jelenet, ami miatt máig éjszakánként ébren maradok és gondokodom. Annyi mindent megtehettem volna még, annyi mindent csinálhattam volna másként. Szóval számomra felfoghatatlan tény, hogy bárki, bármilyen elismerést tanúsított ez iránt. 

Íme, az ikonikus táncjelenet: 

 

Vírusként terjedt 

Az ikonikussá vált mozdulatok vírusként terjedtek a TikTokon aláfestő zeneként pedig rendre Lady Gaga 2011-es slágere, a Bloody Mary került, pedig a sorozatban eredetileg nem ez a dal csendül fel, miközben Wednesday táncol. A rengeteg táncos videónak hála azonban az énekesnő slágere több, mint egy évtized után a slágerlisták élére tölt, ezt pedig már Gaga sem hagyhatta szó nélkül: ő maga is eljárta azt a bizonyos táncot, amivel szó szerint felrobbantotta a TikTok-ot. 

(via)