Egy belsős filmes forrás szerint a Warner Bros épp azon dolgozik, hogy egy következő Harry Potter film kerülhessen a mozikba. Viszont most nem az ismert könyvekhez nyúlnak, hanem egy másik forrásból merítenek.


Harry Potter a színpadról kerül a filmvászonra?


A Harry Potter és az elátkozott gyermek 2016 óta futa a színpadon a West End-en. Ezt szeretnék most adaptálni a mozivászonra is. Az ötlet egy ideig félre volt téve, mert nagyon sok munka volt a Fantasztikus állatok franchise-al, de most újra elővették, és elkezdtek lépéseket tenni, azért, hogy az új film megvalósulhasson.

AFP


Daniel Radcliffet is újra láthatjuk?


Nagyon szeretnék, ha a varázsvilág korábbi fontos szereplői is visszatérhetnének az új alkotásban, főleg a Harry Potter alakító Daniel Radcliffet akarja mindenki újra varázsolni látni. Ahhoz viszont, hogy erről érdemben beszélni tudjanak, még pontosan meg kell tervezniük, hogy mekkora költségvetéssel számolnak, hány filmben gondolkodnak.


A két évvel ezelőtti Harry Potteres reunion show-n összejött Daniel Radcliffe, a Hemionét alakító Emma Wattson és a Ron Weasley szerepét játszó Rupert Grint. Beszélgettek régi közös emlékeikről, a forgatásokról, és nyitottak voltak egy esetleges folytatásra is. Reméljük minden jól alakul, és újra találkozhatsz kedvenc varázslóiddal.

Via