Kim Kardashian még mindig tud meglepetést okozni. A szépség- és divatvilág után most a filmipart veszi be.

A kezdés nem is akármilyen, szerepet kapott az American Horror Story új évadában. A sztár Instagram oldalán, egy rövid, sejtelmes videóval jelentette be a hírt, amelyet később a sorozatot futtató FX csatorna is megerősített. 

Részleteket egyelőre nem tudni arról, hogy mit fog játszani a sorozat 12. évadában. Ryan Murphy, a sorozat készítője is csak annyit árult el, hogy  szórakoztató, stílusos és félelmetes karaktert szántak neki.


Kim a világ legnagyobb és legfényesebb televíziós sztárjai közé tartozik, és nagyon örülünk, hogy az AHS családban üdvözölhetjük.


– mondta a filmes. 

A valóságshow sztár korábban is feltűnt már színésznőként. A Disaster Movie, a CSI: NY és a Drop Dead Diva című filmekben is kapott kisebb szerepeket.

Az AHS új évadáról annyit tudni, hogy Danielle Valentine hamarosan megjelenő Delicate Condition című regénye alapján készül. A történet egy lebilincselő thriller, amely egy olyan nőről szól, akinek meggyőződése, hogy egy gonosz figura mindent megtesz azért, hogy ne tudjon teherbe esni.

Kim Kardashian mellett Emma Roberts is csatlakozik az új évadhoz, aki szintén Instagram oldalán jelentette be az örömteli hírt.


Via