Természetesen a Démonok között és az Az is fent van Netflixen, amelyek kétségtelenül viszik a prímet a horror sztorik világában. De van még rajtuk kívül más hideglelős filmek, amelyek ugyanolyan tökéletesek egy házi mozizós estéhez! Neked már nem is kell áfésülni a streaming szolgáltatót, mert itt vannak a legjobb halloweeni filmek a Netflixen:

Lidérces mesék éjszakája (2019)

Az Oscar-díjas Guillermo Del Toro olyan sztorival állt elő, amitől tutira nem mersz majd elaludni. Egy csapat tini egy kísértetkastélyban rábukkan egy rémtörténetekkel teli könyvre, amiben megjelenik a nevük. Márpedig a könyvben leírt borzalmak a valóságban is megtörténnek.

Insidious (2010)

Sokak szerint a valaha készült legfélelmetesebb film, szóval nem gyenge idegzetűeknek való! A főszerepben Patrick Wilson látható, akinek a fia kómába esik, mert alvás közben csapdába ejti egy démon. Nincs más lehetőség, aput hipnotizálják, és átmegy a gonoszok világába, hogy visszaszerezze a fiát.

A texasi láncfűrészes mészárlás (2022)

Bőrpofa 50 évnyi bujkálás után visszatér a klasszikus 1974-es horrorfilm folytatásában, és ezúttal pár fiatalra vadászik, akik megbolygatták „békés” világát. Ám ezúttal emberére akad, mert egy korábbi túlélő kész revansot venni. Jó, ha tudod: iszonyat véresre és hentelősre sikeredett a texasi láncfűrészes visszatérése.

Ouija – A gonosz eredete (2016)

Egy kedves családanya abból él, hogy kamuszeánszokat tart a gyászolóknak. Ám van egy kis bökkenő… a kislányának véletlenül siker megidéznie a halott édesapját, ám nem követi a szellemidézés szabályait, és magukra szabadítja a sötét erőket. Nagy parás film, ami mindenki kedvét elveszi a szellemidézéstől!

Chucky kultusza (2017)

Bizony, Chucky-nak kultusza van, de nem is csoda, hiszen a horrorfilmek egyik gyöngyszeme, amióta csak megjelent az első része 1988-ban. Annabelle előtt ő volt a legfélelmetesebb baba a világon, bár még mindig képes ráhozni az emberre a szívbajt. Chucky tökélyre viszi a gyilkolást, mert valahogy sikerül egyszerre több testben is jelen lennie. Hogy érhet így véget a vérontás?

Halálod appja

Te szeretnéd tudni mikor halsz meg? Quinn bizony letöltötte az appot, ami képes megmondani, és megtudta, hogy 2 napja maradt hátra. Kezdetét veszi az harc az idővel, a halállal és mindenféle sötét lénnyel, amelyek látványa után csak lámpafénynél mersz majd elaludni.

Az apáca (2018)

A Démonok közöttben is látott iszonyat hideglelős apácának megvan a maga története. 1952-ben a Rómából egy kisebb küldöttség érkezik a romániai kolostorba, ahol rettenetesen dolgok történnek, ahol bizony a démoni apáca nem bír magával. Olyan para, hogy végig a torkodban fogod érezni a szíved dobogását.

The Curse of Halloween Jack (2019)

Ha már Halloween van, be kell iktatni egy igazán halloweeni film megnézését is! Szóval, jöhet egy könnyed kis horror?  Elszabadul a pokol, amikor a sorozatgyilkost, Halloween Jacket egy hírhedt kultusz feltámasztja a halálból, és egy tinédzser bulija brutális vérengzésbe csap át.