Bridget Jones harmadik része óta már eltelt hat év, és ezidáig úgy tűnt, kevés esély van a folytatásra – a rajongók legnagyobb bánatára. A legfrissebb hírek szerint azonban nem csak tervezik a folytatást, de már készítik is!

Bennfentes infók szivárogtak ki

A The Sun pénteken arról számolt be, hogy a producerek már dolgoznak a negyedik részen, amelyben Bridget Jones anyaként tér vissza, sőt megismerhetjük a már nagy fiát is. A történet ugyanis ott ért véget, hogy megszületett Bridget első gyereke, akiről kiderült, hogy Marc Darcy az édesapja.

A lap forrása szerint a legtöbb szereplő visszatér az eredeti szereposztással, vagyis Renée Zellweger és Colin Firth is vállalja a negyedik részt. Sőt, arra is van esély, hogy Hugh Grant is feltűnik a sztoriban, hiszen a harmadik film úgy ért véget, hogy kiderült, Daniel Cleaver mégsem halt meg.

Hamarosan érkezik!

A hírek szerint garantált a sikere a folytatásnak, hiszen ezúttal is Helen Fielding író közreműködésével készül a forgatókönyv! Ráadásul a tervek szerint már idén elkezdik forgatni!

A 2001-ben bemutatott Bridget Jones első része, illetve a 2016-os film egyébként kasszasiker volt, 1 milliárd fontot kerestek vele a kasszáknál, és a kritikusok is rajongtak értük. (A második rész kissé elmaradt ezek mögött.)