Mután december 14-én bejelentették, hogy Henry Cavill nem bújik újra Superman bőrébe, a fanatikus Vaják rajongók azon kezdtek töprengeni, ez vajon azt jelenti-e, hogy a színész visszatér a sorozathoz. 

Nincsenek jó hírek 

Sajnos a helyzet az, hogy a válasz: nem. Cavill nem tér vissza az ikonikus szerepbe, annak ellenére sem, hogy december 14-én kiderült, Supermant sem játssza el többé. Így Geralt szerepében már csak a  harmadik évad  során láthatjuk a színészt, utána Liam Hemsworth veszi át tőle a stafétát. 

Petíció indult 

Bár Liam is elképesztően szexi és minden bizonnyal mindent bele is ad majd a szerepbe, a rajongók máig nem tudták még feldolgozni, hogy nem Cavill játssza majd a kedvencüket. Sőt, korábban petíciót is indítottak annak érdekében, hogy visszakapják a negyedik évadra is a régi Geraltot. 

Nem lesz Superman sem

Cavill egyébként maga is beszámolt róla az Instagramon, hogy nem veszi fel újra Clark Kent szemüvegét sem, a bejegyzésben azt írta: 

Most volt találkozóm James Gunn-nal és Peter Safrannal. Szomorú hírt kell közölnöm mindenkivel: mégsem térek vissza Superman szerepében. (...) Nehezen viselem ezt a hírt, de ilyen az élet. 

– fogalmazott a színész, majd így fogalmazott: 

A köpeny viselésében az én körömet már lefutottam, az időm lejárt, de amit Superman képvisel, az sohasem jár le. Jó volt veletek együtt utazni

(via)