Megérkeztek az első képek az És egyszer csak.... 2. évadának forgatásáról, amit már annyira vártunk! Az első évad hatalmas sikere után a készítők gyorsan megerősítették, hogy készül is a sorozat folytatása — most pedig nagyon úgy néz ki, hogy már a forgatások is beindultak! Sarah Jessica Parker ugyanis már egy fotót is posztolt Carrie Bradshaw egyik új szettjéről!

Elkezdődött az És egyszer csak... forgatása

Sarah Jessica Parker karakterének, az újságíró Carrie Bradshaw-nak az öltözködése már a Szex és New York alatt is ikonikussá vált, ez pedig az És egyszer csak... sorozatban sem változott. SJP gyorsan meg is mutatta az első külsős forgatási napon viselt szettjét, íme!

Az első szettem. New York utcáin fogom viselni. Szeretettel, SJP

— kommentálta a kép alá a színésznő a szettjét, aki egy farmer overált, egy csíkos harisnyát, egy extra magas sarkú cipőt, valamint egy bokára csiptethető (?) Fendi kistáskát viselt. Már ezt sem nagyon lehet értelmezni, a műanyag galamb jelenlétét pedig nem nagyon lehetett hova tenni addig, amíg megjelentek az első lesifotók.

Megjelentek az első paparazzi fotók a forgatásról

SJP lába mellett lévő műanyag galamb ugyanis nem díszlet vagy holmi kacat, hanem konkrétan Carrie táskája lesz! Hát nem elképesztő? Charlotte ezzel szemben úgy öltözött fel, mint egy igazi díva, egyszerűen nem lehet belekötni az öltözékébe!

Fotó: Getty Images/James Devaney
Fotó: Getty Images/James Devaney 

Bár a jelenetről nincsen sok infónk, az biztos, hogy a két barátnő, Carrie és Charlotte éppen shoppingolni igyekszik, mikor betérnek egy vintage ruhaüzletbe. Erről is készült egy lesifotó, amin jobban látszik Carrie szettje, bár mi azért nem vagyunk elragadtatva tőle. Remélhetőleg Carrie többi outfitje már tényleg olyan mesés lesz, mint amit eddig megszokhattunk tőle!

Fotó:Getty Images/Jose Perez/Bauer-Griffin
Fotó:Getty Images/Jose Perez/Bauer-Griffin 

Via