Azt már tudtuk, hogy jön a Szex és New York folytatásának második évada. Azt is, hogy júniusban folytatódik a történet. Most viszont a pontos dátum is kiderült. 

Június 22-ig kell várnia a Szex és New York rajongóknak

A Szex és New York folytatása egy éve lázban tartja az embereket, ám nagyon úgy tűnik, nem kell már sokat várni, hogy ismét Carrie kalandjainak szem- és fültanúi legyünk. A MAX ugyanis elárulta a nagy napot, amikor kedvenc sorozatunkat végre ismét láthatjuk. 

Bő egy hónapot kell még kibírni a fanoknak, ugyanis június 22-én érkezik az És egyszer csak...! A hírt Sarah Jessica Parker is megerősítette a közösségi oldalakon, és posztolta az új évad plakátját is. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HBO Max (@hbomax) által megosztott bejegyzés

Régi szereplők is felbukkannak

Azt már tudni, hogy Samantha Jones, azaz Kim Cattrall ezúttal sem lesz a szereplők között, ám életben tartják utalásokkal, róla történő beszélgetésekkel. Mr. Big szintén nem tér vissza, nem úgy, mint Aiden, Carrie másik nagy szerelme, akivel talán özvegyként most sikerül, ami eddig nem?

A lesifotók alapján romantikus pillanatokból és csókokból nem lesz hiány a szerelmesek között, ám az egyelőre nagy kérdés, hogyan alakul a többiek szerelmi élete: például Mirandáé, aki a férjét elhagyva inkább a nők felé nyitott a visszatérésben.