December 21-én végre visszatért a Netflixre az Emily Párizsban. A  harmadik évadot  már lélegzet visszafojtva várták a rajongók, a szezon pedig nem okozott csalódást: tele volt izgalmakkal és számtalan meglepetéssel.  Spoilerezni most nem állunk neki, hátha valamilyen okból még nem láttad a friss részeket, de mivel már mindenki a soron következő évadról beszél, összeszedtük, mit is lehet tudni a majd érkező, negyedik szezonról. 

Mikor érkezik? 

A második és a harmadik évad között szinte napra pontosan egy év telt el, valamint az első évadot is karácsonykor tették elérhetővé. Viszont nemrégiben kiderült, hogy a harmadik és a negyedik évadot gyakorlatilag egymás után forgatták le Párizsban, éppen ezért nem kizárt, hogy ezúttal nem kell majd egy évet várnunk a folytatásra. Bár azt nem tudni pontosan, hogy az új szezonból mennyit vettek fel és pontos premierdátum sincs, de az biztosnak tűnik, hogy 2023-ban Emily újabb kalamajkákba keveredik majd. 

Kik lesznek a szereplők? 

A stúdió még nem közölte a szereplők névsorát, de Lily Collins, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Philippine Leroy Beaulieu, Samuel Arnold és Bruno Gouery biztosan visszatérnek majd. A nagy kérdés azonban, hogy az Alfiet alakító Lucien Laviscount szerepelni fog-e, ám informátorok szerint ő is Párizsban marad és látható lesz a folytatásban. 

Miről fog szólni? 

A harmadik évad befejezése számos kérdést hagyott nyitva, amikre vélhetően a negyedik szezon megadja majd a válaszokat. Annyi biztos, hogy bonyodalom az lesz bőven. 

(via)