2000-es évek egyik legnépszerűbb tinifilmje folytatást kap – legalábbis minden jel arra mutat azután, hogy Anne Hathaway a 2001-es Neveletlen hercegnő és a 2004-es Neveletlen hercegnő: Eljegyzés a kastélyban című filmek főszereplője beleegyezett abba, hogy újból a képernyőre vigyék a hercegnős történetet! 

Újra együtt fognak játszani a főszereplők 

IMDb © 2001 - Walt Disney Studios. All rights reserved.
IMDb © 2001 - Walt Disney Studios. All rights reserved.

A jó hírek viszont itt nem érnek véget: az első részben felbukkanó Mandy Moore (aki Anne Hathaway filmbeli karakterének, Mia Thermopolisnak az ellenségét, a szőke pompomlányt, Lana Thompsont alakította) is az izgatottságát fejezte ki a harmadik filmmel kapcsolatban - ez tehát azt jelentheti, hogy az eredeti film főszereplői újra egyesülhetnek a filmvásznon! 😍

Már a forgatókönyvre is több ötlet van

Bár a Neveletlen hercegnő 3. részének konkrét forgatókönyve még nincs ismertetve, korábban Anne Hathaway is előállt több ötlettel a film sztoriját illetően, nemrég pedig Mandy Moore ecsetelte, szerinte hogyan folytatódna a film szereplőinek sorsa.

"Már 18 év eltelt az első film óta, ezért azt hiszem, a főszereplőknek már gyerekeik lennének — a hercegnő, Mia Thermopolis és az egykori pompomlány, Lana Thompson pedig jó barátnők lennének, akik hasonló gondokkal küzdenének"

- vetette fel az ideális forgatókönyvet Mandy Moore, aki szerint a karakterének 180°-os fordulatot kellene vennie, a tinikorában utálkodós és szekálós Lana helyett pedig egy kifejezetten szolid és természetes karaktert kellene megformálnia.

Mikor fog a mozikba kerülni a Neveletlen hercegnő 3?

Konkrét infó még nincs azzal kapcsolatban, mikor láthatjuk a filmvásznon tinikorunk kedvenc filmjét: az azonban tuti, hogy a forgatókönyv már 2019 januárjában meg volt írva; valamint az is, hogy Anne Hathaway-en és Mandy Moore-on kívül a hercegnő nagyanyját, Clarisse Renaldi királynőt alakító Julia Andrews is fog szerepelni a filmben.

Már csak arra kell várni, hogy végre elkezdjék forgatni a Neveletlen hercegnő 3. részét, de mivel az előző részek producere, Debra Martin Chase is nagyon lelkes az új film miatt, ezért sanszos, hogy akár már jövőre vagy legkésőbb 2024-ben a mozikban láthatjuk a folytatást! 😍👸

Via