Elképesztő népszerűségnek örvend Tim Burton Addam Family spinfoffja. A Wednesday gyakorlatilag felrobbantotta a Netflixet, még soha ennyien nem néztek angol nyelvű sorozatot a bemutatása hetén. 

Hihetetlen népszerűség

A gótikus stílusú fiatal lány kalandjaiért odáig van a közönség, sőt már a TikTokon is vírusként terjednek a videók Wednesday táncáról, ráadásul a platformon Lady Gaga Bloody Mary slágerét tették a felvételek alá, így mostanra a 11 éves sláger az utóbbi idő legtöbbet shazamozott dala lett. Wednesday sminkjéért is odáig vannak a rajongók, számos videó került fel a TikTokra, ahol repordukálni próbálják a makeup-ot, sőt még egy filter is született, aminek a segítségével pikk-pakk magadra varázsolhatod a kissé ijesztő sminket. 

Imádják Izét

sorozat  tehát elképesztő lázban tartja a rajongókat, sokan pedig arra kíváncsiak, hogy hogyan készült Izé, aki a széria egyik legkedveltebb karaktere és, aki már az eredeti filmben is szerepelt. Izé kapcsán sokan azt gondolták, hogy csupán számítógépes technika, ám az igazság az, hogy az eredeti filmhez hasonlóan, a Wednesdayben is hús-vér ember játssza a karaktert. Egész pontosan egy román bűvész, Victor Dorobantu keze van a dologban (szó szerint 😄) csak minimális mennyiségben segítettek rá a mozgásra CGI-vel. 

A Popbuzz írása szerint egyébként Dorobantu naponta három órát gyakorolt a szerepre. A bűvész a jelenetek felvétele közben kék ruhát viselt, hogy aztán a filmes gárda el tudja később tüntetni a felesleges részeket. 

Újraalkotta 

Egyébként akadnak olyanok is, akik annyira oda vannak Izé karakteréért, hogy saját maguk is elkészítik. Így tett MP Gautheron, aki hatalmas Wednesday rajongó, s aki saját kezűleg készítette el Izét. A 33 éves francia képzőművész egy videóban meg is muatta, miként alkotta újra Izét, mutatjuk: 

(via)