Mutatjuk a 6-os listát, amiket ha megnézel a Netflixen, tuti fogni fogod a hasad a röhögéstől! 

1. Ibiza

Az Ibiza című filma  Netflix  egyik rejtett gyöngyszememe. A történet alapja, hogy egy túlhajszolt fiatal nőt üzleti útra küldenek Spanyolországba, és a két legjobb barátnője is vele tart. Annyi poén, csínytevés és szexi kaland van ebben a 95 perces filmben, hogy az már nevetséges!

2. bajos csajok

Tina Fey tiniszatírájának minden szereplője annyira vicces, hogy a végén az úgynevezett gonosztevőket éppúgy megszeretjük, mint a hősöket. Ha már legalább egyszer láttad, tuti hogy számtalan karaktertől tudsz idézni néhány klasszikussá vált sort...

3. Monty Python és a Szent Grál

Ez a kultfilm több generáció humorérzékét formálta, és bármilyen korban élvezhető. A film alapjai az Artúr királyról, a kerekasztal lovagjairól és a Szent Grálról szóló nagyon komoly történetek, egy szupervicces kalanddá formálva.

4. She's Gotta Have It

Spike Lee 1986-os vígjátéka több mint 20 évvel később a  Netflix  eredeti sorozatként született újjá, de nem kell elhagynod a streamingszolgáltatást ahhoz, hogy megnézd az eredeti filmet. A romantikus vígjáték egy szabadszellemű nőről szól, akinek több pasija is van, azonban vele ellentétben az összes partnere el akarna már köteleződni.

5. Men in Black

Will Smith és Tommy Lee Jones klasszikus, ikonikus duóját imádjuk! A Men in Black remekül tartja magát vígjátékként és akciófilmként egyaránt, ráadásul a főcímzene is ütős!

6. Set It Up

Nemcsak vicces,  romantikus  is: a történet középpontjában két túlhajszolt asszisztens áll, akik megpróbálják összehozni főnökeik randijait New Yorkban. Péntek esti kikapcsolódásnak ennél jobb választást el sem tudunk képzelni!

Via